02 / 05 / 2024

Dolar o rakam olacak kimse el süremeyecek! Böyle bir rakam görülmedi! Çok az kaldı

Dolar o rakam olacak kimse el süremeyecek! Böyle bir rakam görülmedi! Çok az kaldı

Türkiye’nin ünlü ekonomistlerinden biri olan Selçuk Geçer, son bir yıldır Türkiye’nin ilk gündem maddesi olan dolar ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Geçer,  şu anda 18.45 seyirlerinde olan doların ne zaman 30 TL olacağını açıkladı. İşte detaylar…



Dolarda geçtiğimiz gün hareketli saatler yaşandı. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın önümüzdeki perşembe günü açıklamış olacağı faiz kararı öncesinde dolar içinde bulunduğumuz 2022 yılının rekorunu kırdı.

Dolar, Türk Lirası karşısında ise 18, 3107'yi aştı.

TARİHİ ZİRVENİN KIYISINA GELDİ

Dolar, 18, 3057 TL ile tarihi zirvesi olan 18, 36 TL’ye dayandı.

Son bir yılda dolar hızlı bir şekilde değer kazanıyor. Henüz bir sene önce 7 - 8 seyirlerinde olan dolar kuru 12 ayda nerede ise tam tamına iki katına çıktı. Bugünlerde ise 18.00 bandını aşan dolar kuru mevcut tüm baskılara rağmen 18.50 lira bandına merpen dayadı. Peki dolar kuru daha da yükselecek mi? Türkiye’nin en ünlü ekonomistlerinden Selçuk Geçer, resmi YouTube kanalında çok önemli açıklamalar yaptı. Geçer, döviz kuru ile ilgili son derece kritik uyarılarda yaptı.  

 Dolar o rakam olacak kimse el süremeyecek! Böyle bir rakam görülmedi! Çok az kaldı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön