10 / 05 / 2024

Dolar o tarihte fırlayacak dedi, tarihi işaret etti. Yatırımcılar sakın bakmadan geçmesin

Dolar o tarihte fırlayacak dedi, tarihi işaret etti. Yatırımcılar sakın bakmadan geçmesin

Ekonomist Hatice Kolçak, doların fırlayacağı tarih hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kolçak, yatırımcılara altın gibi tavsiye verdi.



Ekonomist Hatice Kolçak yatırımcılara yönelik açıklamalarına devam ediyor. Kolçak son olarak dolara yatırım yapmayı planlayan vatandaşlara yönelik çok önemli bir tavsiye paylaştı. 

Yatırımcılara tavsiyelerde bulunan uzman isim tarih vererek duyurdu. 20 gün sonrasını işaret eden Hatice Kolçak güncel tahminlerini de paylaştı. Doların eylül ayı ile birlikte artış yaşayacağını söyleyen uzman isim yükselişlerin altın piyasasını olumlu yönde etkileyeceğini vurguladı.

Dolar kurundaki yükselişlerin her zaman altın fiyatlarında da yükselişe sebep olduğunu duyurarak FED tutanaklarına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Petrol fiyatlarını değerlendiren uzman isim düşüşlerin Çin'de bulunan deflasyonist baskıların olduğunu ifade etti.

Piyasaya dair güncel bilgileri izleyicilerine aktaran ünlü ekonomist Hatice Kolçak, Amerika Merkez Bankası (FED) tutanaklarına dair değerlendirmelerini paylaştı. Gümüş, ons altın ve ABD hisse senetlerindeki piyasa önemine vurgu yaptı. Youtube üzerinden paylaştığı video ile birlikte emtia ve hisse senetlerinde yapılacak yatırımı tavsiye etti.

Kripto Para Altın ve Dolar Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak açıklamasında, "Portföyünüzde muhakkak ki bir miktar fiziki gram altın bulundurun. İhtiyaçlarınızı alın. Enflasyon olduğu sürece her şeyin fiyatı artacak ihtiyaçlarınızı ertelemeyin” ifadelerine yer verdi.

 


Geri Dön