28 / 04 / 2024

Konut yatırımcıları yön değiştirdi!

Konut yatırımcıları yön değiştirdi!

Konut yatırımcıları yön değiştirmeye başladı. Yatırımcılar İstanbul Zincirlikuyu-Büyükdere Caddesi'nden Seyrantepe-Maslak- Ayazağa-Basın Ekspres yolu ve Bağcılar bölgesine yöneldi.



Türkiye'de ilk kez İstanbul Zincirlikuyu-Büyükdere Caddesi aksında inşa edilen karma projeler Seyrantepe-Maslak- Ayazağa-Basın Ekspres yolu ve Bağcılar bölgesine kaydı. 


BU PROJELER ÇOK KAZANDIRIYOR 

Akmerkez ile başlayan ve Metrocity ve Kanyon ile devam eden karma projelere yatırım yapanlar yüzde 100'ün üzerinde kazanç sağladı. İstanbul'un ardından  İzmir  ve Ankara'daki geniş araziler üzerinde yükselen projelerde de yatırımcılar 200 bin liraya rezidans sahibi olabiliyor. İstanbul'da ise 100 ay vade ile 165 bin lira home ofis sahibi olmak mümkün. 


KONUT MU, OFİS Mİ, MAĞAZA MI? 

Şehrin merkezinde işyerine yakın yaşamak isteyen A+ bir gelir grubu karma projelerdeki lüks konutlarda oturmayı tercih ederken, stüdyo ya da home ofis yatırımı yapan orta gelir grubu da kira gelirlerinden oldukça memnun görünüyor. Firmalar ise son dönemde ofislerini karma projeler içinden kiralama yolunu tercih ediyor Yatırımını merkezi konumda bulunan karma bir projenin mağazasına yapanlar da markaların buraya gelmesiyle kazançlarına kazanç ekleme şansını yakalıyor. 


GİRİŞLERİ AYRI AYRI 

Bu tür projelerin ofis kısmında çalışanların giriş ve çıkış trafiği ayrı kapılardan sağlanırken, residence bölümünde yaşayanlar AV M bölümüne özel asansör ve kartlar kullanarak ulaşabiliyor.



Güneş


Geri Dön