14 / 05 / 2024

öne çıkan konut projeleri

öne çıkan konut projeleri

Konut yatırımcıları yön değiştirmeye başladı. Yatırımcılar İstanbul Zincirlikuyu-Büyükdere Caddesi'nden Seyrantepe-Maslak- Ayazağa-Basın Ekspres yolu ve Bağcılar bölgesine yöneldi.

1 milyon TL konut kredisinin aylık taksiti ne kadar? Konut kredisi hesapla: İş Bankası konut kredisi hesaplama!

İlk evim konut kampanyası Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından açıklanmıştı ancak detayları henüz belli olmadı, şimdi gözler güncel faizlerde. Peki 1 milyon TL konut kredisinin aylık taksiti ne kadar? İş Bankası konut kredisi hesaplama Nisan 2024!

ATEM Başkanı konut almak isteyenleri uyardı: Konut alırken evdeki bulgurdan olmayın!

Konut fiyatlarında yaşanan artıştan dolayı vatandaşlar ev sahibi olabilmek için yeni arayışlara girdi. Arsa sahiplerinin müteahhit firmalarla anlaşarak arsa payı karşılığı ev sahibi olmaya çalıştıklarını ifade eden Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam uyarılarda bulund

İki dev kurum açıkladı! Tüketici kredilerinin ne kadarı konut? 

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası merakla beklenen tüketici kredisi kullanım rakamlarını açıkladı. Peki tüketici kredilerinin ne kadarı konut? 

Yatırımcılar soruyor: Konut ne zaman alınır, ne zaman satılır? 

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Şirketi CEO'su Deniz Tüzüner, konut alım satımının yılın belli dönemlerinde daha yoğun olduğunu belirtti. Peki ne zaman konut alınır, ne zaman satılır?

Yeni kentsel dönüşüm yasasında öne çıkan 7 madde! Cumhurbaşkanı Erdoğan'da açıkladı!

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili detaylar merak ediliyor. İşte yeni kentsel dönüşüm yasasında öne çıkan 7 madde...

Düşük faizli konut kredisinde son durum ne? Yeni konut kredisi çıktı mı, kimler yararlanabilecek? 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ilk kez ev sahibi olacaklar için yeni kampanyanın sinyalini vermişti. Peki düşük faizli konut kredisi çıktı mı? Düşük faizli konut kredisinden kimler yararlanabilecek? İşte detaylar...

Kripto para piyasasının yönü belli oldu! İşte öne çıkan gelişmeler!

Zor günler geçiren kripto paranın yönüyle ilgili öne çıkan gelişmeleri derledik. İşte piyasadaki son durum…

Roman konut desteği ne kadar olacak? Romanlara ne kadar konut desteği verilecek? Roman konut nerede yapılacak?

Romanlara konut desteği geliyor. Bu haberi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. İşte detaylar!

Hyundai Tucson N Line 2023 fiyatı belli oldu! Tucson N Line öne çıkan özellikleri neler? 16 Ocak 2023 fiyat listesi...

Hyundai Tucson N Line 2023 liste fiyatı belli oldu. Peki Tucson N Line öne çıkan özellikleri neler? Sizin için derledik. İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi…

Milli Emlak 19 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Aralık ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden bir bir yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü  şimdi de Konya'da 19 bin liraya konut imarlı arsa satacak. İşte ihale ile ilgili öne çıkan detaylar...

Konut kredisinde bilinmeyenler! Ne kadar konut kredisi çekebilirim?

Konut kredileri vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konulardan biridir. Özellikle ne kadar konut kredisi çekilebileceğine dair sorular sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Konut kredisini bunları biliyor muydunuz? Ne kadar konut kredisi çekebilirim? En fazla kaç TL konut kredisi alabilirim?

Konut kredisine dair pek çok vatandaşın yanıtlanmasını istediği sorular sorulmaktadır. İşte Ne kadar konut kredisi çekebilirim? En fazla kaç TL konut kredisi alabilirim? İşte bu soruların yanıtları!

Cumhurbaşkanı konut ve kira fiyatlarındaki yükselişin önüne geçilecek hamleyi açıkladı! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 60 bin Konutluk Büyük İstanbul Dönüşümü Esenler İlk Etap Teslim Töreni'nde konut ve kira fiyatlarındaki yükselişin önüne geçilecek hamleyi açıkladı.

öne çıkan konut projeleri Haberi

öne çıkan konut projeleri

Türkiye'de ilk kez İstanbul Zincirlikuyu-Büyükdere Caddesi aksında inşa edilen karma projeler Seyrantepe-Maslak- Ayazağa-Basın Ekspres yolu ve Bağcılar bölgesine kaydı. 


BU PROJELER ÇOK KAZANDIRIYOR 

Akmerkez ile başlayan ve Metrocity ve Kanyon ile devam eden karma projelere yatırım yapanlar yüzde 100'ün üzerinde kazanç sağladı. İstanbul'un ardından İzmir ve Ankara'daki geniş araziler üzerinde yükselen projelerde de yatırımcılar 200 bin liraya rezidans sahibi olabiliyor. İstanbul'da ise 100 ay vade ile 165 bin lira home ofis sahibi olmak mümkün. 


KONUT MU, OFİS Mİ, MAĞAZA MI? 

Şehrin merkezinde işyerine yakın yaşamak isteyen A+ bir gelir grubu karma projelerdeki lüks konutlarda oturmayı tercih ederken, stüdyo ya da home ofis yatırımı yapan orta gelir grubu da kira gelirlerinden oldukça memnun görünüyor. Firmalar ise son dönemde ofislerini karma projeler içinden kiralama yolunu...