Altın & Dolar

Dolar o tarihte tam bu kadar olacak! 1 dolarınız bile varsa şimdi bu rakama bakın! Bayram sonuna dikkat!

Dolar/TL'deki son durum merakla bekleniyor. Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından rekor kıran ve 25 TL'yi gören doların ne olacağı merak ediliyor. Peki dolar yükselecek mi, düşecek mi?   Dolar kurunda Merkez Bankası'nın faiz kararını duyurmasının ardından, rekor üstüne rekor yaşandı

Dolar/TL kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı ve elinde dolar olan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. 

Dolar kurunda Merkez Bankası'nın faiz kararını duyurmasının ardından, rekor üstüne rekor yaşandı. Dolar, TL'nin karşısında değer kazanmaya devam ederken, yatırımcılar doların ne olacağını araştırıyor. 

Dolar o tarihte tam bu kadar olacak! 1 dolarınız bile varsa şimdi bu rakama bakın! Bayram sonuna dikkat!

DOLAR REKOT ÜSTÜNE REKOR KIRDI

Merkez Bankası tarafından 27 ay sonra faiz artırımına gidildi. TCMB politika faizini yüzde 8,5'ten yüzde 15'e yükseltti. Bunun ardından dolar resmen fırladı. 

Dolar geçtiğimiz Cuma günü resmen 25 lira eşiğini aştı ve 25,4804 seviyesine yükselerek, tarihi bir rekora imza attı. Euro da 27,8835 liraya ulaşarak rekor kırdı. 

Dolardaki yükseliş haftasonu da hızla sürdü. Piyasa analistleri, 2023'te dolar kurunun 40 liraya kadar çıkabileceğini bekliyor. 

Dolar o tarihte tam bu kadar olacak! 1 dolarınız bile varsa şimdi bu rakama bakın! Bayram sonuna dikkat!

DOLAR BAYRAMDAN SONRA TAM BU KADAR OLACAK 

Dolardan kar ettiklerini gören yatırımcılar dolardaki son durumu ve hareketlerini anlık şekilde izliyor. 2023 Temmuz'a kadar doların gerçek değerini bulması öngörülüyor.

Dolar yorumları ile dikkat çeken ekonomist Selçuk Geçer, doların 25 liraya çıkmasının ardından yatırımcılara uyarılarda bulundu. 

Selçuk Geçer, dolarda asıl artışın Temmuz'un ilk günlerinde olacağına dikkat çekti. 

DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR? 1 DOLAR KAÇ TL 26 HAZİRAN? 

Dolar/TL kuru yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyenler tarafından merakla araştırılıyor.

Dolar/TL kuru bugün alış fiyatı 25,236 lira, satış fiyatı ise 25,306 lira. Dolar hafta sonunun ilk gününe yüzde 0,01 artışla başladı. 

Son Dakika! İzmir'de korkutan deprem; Kandilli Rasathanesi'nden açıklama geldi

Hisseli tapu nasıl bölünür?

Altın borcu olanlara yas tutturacak haber! Gram altın 4.000 TL olacak! Cüzdanını kapan hemen kuyumcuya ışınlanacak!