14 / 05 / 2024

Dolar rekor üstüne rekor kırıyor!

Dolar rekor üstüne rekor kırıyor!

Milyonlarca yatırımcının takip ettiği dolar, yeni haftanın üçüncü işlem gününe yukarı yönlü başladı. Dolar/TL şu saatlerde 10.42 lira seviyelerinde işlem görüyor. Euro/ TL ise 11.80 seviyelerinde işlem görüyor.



Dolar fiyatları, yeni güne yükselişle başladı ve şu saatlerde 10.42 lira seviyelerinde işlem görüyor.  Euro fiyatları ise 11.80 lira seviyelerinde işlem görmektedir.

Sputniknews'de yer alan habere göre; büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar, bugün sabah saatlerinde 10.43 lira bandının üzerinde işlem görüyor.

Dolar rekor üstüne rekor kırıyor!

Spot piyasada dolar/TL alış fiyatı 10.4296 lira, satış fiyatı ise 10.4325 liradan işlem görüyor. Euro/TL ise aynı dakikalarda 11.7863 lira, satış fiyatı ise 11.8002 liradan işlem görüyor.

Dolar 10 lirayı aştı, tarihi zirvesini gördü!

Dolar/TL zirvede!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön