03 / 05 / 2024

Dolar sadece bir ay sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe uyardı! 

Dolar sadece bir ay sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe uyardı! 

Dolar ile ilgili şok eden bir açıklama yapıldı. Analistlerin iddialarına göre dolar sadece bir ay sonra bu kadar olacak! İşte diğer detaylar…



Merkez Bankası (TCMB), kasım ayı piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını açıkladı. Buna göre, katılımcıların cari yıl sonu dolar/TL beklentisi bir önceki anket döneminde 19,82 TL iken, bu anket döneminde 19,54 TL oldu.

12 ay sonrası döviz kuru beklentisi ise aynı anket dönemlerinde sırasıyla 23,61 TL ve 23,35 TL olarak gerçekleşti.

FAİZ BEKLENTİSİ DÜŞÜŞ GÖSTERDİ!

Katılımcıların BİST Repo ve Ters-Repo Pazarı'nda oluşan cari ay sonu gecelik faiz oranı beklentisi bir önceki anket döneminde yüzde 11,25 iken, bu anket döneminde yüzde 9,47 oldu.

TCMB bir hafta vadeli repo ihale faiz oranı cari ay sonu beklentisi de bir önceki anket döneminde yüzde 11,22 iken, bu anket döneminde yüzde 9,00 olarak gerçekleşti.

Dolar 21 lira olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Bu tarihe dikkat edin!

Peki, dolar bir ay sonra ne kadar olacak? İşte ayrıntılar…

Analistler, son gelişmeler üzerine doların zirveye çıkacağını bildirdi. Analistler, şu anda piyasalarda 18 lira 60 kuruş seviyelerinde seyreden doların 2022 sonunda rekor kıracağını vurguladı.

DOLAR SENE SONUNDA ZİRVEYE OTURUYOR!

Dolar kuru ile ilgili dikkat çeken duyurular gerçekleştiren analistler, doların yeni bir rekora koşacağını bildirdi. Analistlere göre dolar bir ay sonra yani aralık ayı sonlarında doların 21 lira olacağını iddia etti. Analistlerden bazıları doların bu yılı 25 lira ile sonlandırabileceğini söyledi.

Gram altın 2 aydan az sürede bu kadar olacak! Cüzdanını alan kuyumcuya koşacak!
Dolar 21 lira olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Bu tarihe dikkat edin!
Dolar Aralık'ta bu kadar olacak! Selçuk Geçer'den dikkat çeken açıklama! Hemen bakın, pişman olmayın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön