28 / 04 / 2024

Dolar şaha kalktı! Selçuk Geçer üstüne basa basa uyardı! Herkes hazır olsun yeni rekor geliyor..

Dolar şaha kalktı! Selçuk Geçer üstüne basa basa uyardı! Herkes hazır olsun yeni rekor geliyor..

Dolar/TL kuru bugün rekor kırdı. Şaha kalkan dolar için Ekonomist Selçuk Geçer yatırımcıları uyararak üstüne basa basa yeni rekoru açıkladı. Herkes hazır olsun yeni rekor geliyor...



Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Dolar/TL kuru bugün yeni rekoruna imza atarken Selçuk Geçer yatırımcılara seslenerek yeni rekoru açıkladı. 

Geçer, FED’in sıkı para politikalarından vazgeçeceği ve faiz oranlarını 2023 sonuna kadar sabit tutabileceğini söyleyerek,  2024'te faiz indirimlerine geçileceğini öngördü.  Altında, ons başına fiyatın 2.000 dolara kadar düşme ihtimalini göz önünde bulunduran Geçer “Böyle bir durumda dolar endeksi dünya sahnesinde biraz daha düşük olsa da Türk lirasına karşı değer kazanmaya devam edecek. Bu onsun değerini artıracak ve döviz kurunu da artıracaktır.” dedi.

Dolar şaha kalktı! Selçuk Geçer üstüne basa basa uyardı! Herkes hazır olsun yeni rekor geliyor..

DOLARIIN GELECEĞİ YENİ REKOR!

Altın fiyatları için de önemli açıklamalarda bulunan Geçer, gram altının önemli ölçüde değer kaybedeceğini, Türk lirasının bugünkü değeri ideal seviyenin üzerinde olup Dolar/TL oranının 42-43 TL'ye ulaşacağını söyledi.

Bu durumun gerçekleşmesini beklediğini açıklayan Selçuk Geçer “Doların değerini artırmak zorunda kalabiliriz. Türkiye'nin istemesine rağmen doların değerini 42 liraya düşürmek zorunda da kalabiliriz.” ifadelerini kullandı.

DOLAR ŞAHA KALTI! 

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde resmen şaha kaltı. Yeni rekor denemeleri yapan Dolar/TL kuru bugün tarihi rekorunu kırdı. Dolar kurunu yakından takip den yatırımcılar doların ne kadar olduğunu araştırıyor. Bugün olar/TL kuru 27,62 liradan alıp, 27,65 liradan satılıyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru alış fiyatı 28,89 lira, satış fiyatı ise 29,078 liradan işlem gçrüyor. Euro dolar paritesi ise 1,0514 bandında aşağı yönlü hareket ediyor.

Altın atağa geçti! Fiyatlar adeta fırladı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan acil baksın! 6 Ekim Cuma altın fiyatları

Dolar yeni rekora imza attı! 6 Ekim dolar/TL ne kadar oldu? Dolar bugün kaç lira? 

Altın yatırımcılarına kara haber şimdi geldi! Hatice Kolçak altının hangi seviyeye kadar düşeceğini açıkladı!

Dibe vuran altın için sır perdesi aralanıyor! İslam Memiş düşüş sonrası gelecek yeni fiyatları açıkladı!

Geri Dön