29 / 04 / 2024

Dolar ve altın düştü, İslam Memiş'ten kritik uyarı geldi!

Dolar ve altın düştü, İslam Memiş'ten kritik uyarı geldi!

Altın ve Para Politikaları Uzmanı İslam Memiş, altın ve dolarda yaşanan düşüşün ardından değerlendirmelerde bulundu ve yatırımcıları uyardı. 



BDDK'nın kredi hamlesinin ardından dolar 16.07 TL'ye kadar çekilirken, gram altının fiyatı da 950 lirayı gördü.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan ünlü ekonomist İslam Memiş, makas aralıklarına vurgu yaparak ekranda görünen rakamlara güvenilmemesi gerektiği konusunda uyarı yaptı.

Dolar ve altın düştü, İslam Memiş ten kritik uyarı geldi!

Memiş, yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

“Pazartesi günü geniş bant aralığında dalgalanan bir kur vardı karşımızda. Dolar/TL kuru 16,07’ye kadar gerilemişti. Gram altın ise 950 lirayı gördü. Gün içerisinde yeniden toparlanarak dün de direnç seviyelerini zorladı. Dolar/TL kuru için gün içerisinden 16,56 – 16,76 aralığını takip edeceğim. Geniş bant aralıkları yeniden gündeme gelmeye başladı."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön