03 / 05 / 2024

Dolar ve altın için ince çizgi açıklandı! Nisan ayında finale hazır olun!

Dolar ve altın için ince çizgi açıklandı! Nisan ayında finale hazır olun!

Altın ve Para Uzmanı İslam Memiş önümüzdeki dönemlerde piyasalarda zor birdönemin yaşanabileceğini belirterek altın ve dolar için son tahminlerini paylaştı.



"NİSAN AYI FİNAL"

Mynet'te yer alan habere göre; İslam Memiş piyasaları şöyle değerlendirdi: "Borsa İstanbul yüzde 2'lik bir yükseliş yaşadı. 2297 puanla tamamladı. Ancak ben bu yükselişleri çok sağlıklı bulmuyorum. Bu kadar yüksek enflasyona karşın dolar sabit kaldı hatta biraz geriledi. Sağlıklı mı, bence değil. Günün birinde patladığında fena patlar. Aralık ayında gördüğümüz 18'li seviyeler yeniden olabilir.

Dolar ve altın için ince çizgi açıklandı! Nisan ayında finale hazır olun!  

Euro dolar paritesinde değer kayıpları gördük. Kararsız bir şekilde günü tamamladı. Dengelenme çabasını sürdürüyor. Kararsız. Dolara kıyasla ucuz. Hem parite hem de dolardaki baskılanma euro'yu TL bazında ucuz hale getirdi.

Gram altın 910 lira seviyesinde. Halen 900 ile 920 arasına sıkışmış durumda. Nisan ayında 900'ün altına sarkmalar göreceğiz ama Nisan ayı final ayı. Alım yapan yaptı. Mayıs ayında çok büyük bir fırtınaya karşı hazırlık yapmak gerektiğini düşünüyorum. Ciddi bir küresel daralmayla birlikte çarşı pazar karışacaktır.

Dolar ve altın için ince çizgi açıklandı! Nisan ayında finale hazır olun!

Döviz kurlarında bir gerileme oldu. Bence kademeli alım yapmak için döviz kurları şu anda çok ucuz. Gram altın tekrar 900'ün altına sarkarsa alım için fırsat sunacaktır. Ons altın 1925 dolar seviyesi kritik. Hem destek hem direnç. Aşağı sarkarsa 1880 dolar, yukarda kaldıkça ise 1960 dolar seviyesi var. Bu bant aralığında gezinmeye devam ediyor."

Altın fiyatları düştü! Gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç lira? 11 Nisan 2022 altın fiyatları..

Altın almayı düşünenlere korkutan uyarı! Piyasada sahte ve düşük ayarlı altın satılıyor

Analistlerden kritik altın uyarısı! Bu hafta piyasaları neler bekliyor? Altın fiyatları artacak mı? İşte ayrıntılar...

Altın fiyatlarında son bir hafta nasıl geçti? Bu hafta altın fiyatları ne olur?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön