21 / 05 / 2024

Dolar ve euro yeni yıla düşüşle başladı!

Dolar ve euro yeni yıla düşüşle başladı!

Geçen hafta son 4 ayın en düşük seviyesini gören dolar/TL ve euro/TL düşüşünü sürdürüyor.



Yurt içi piyasalar yeni yılın ilk işlem gününde enflasyon ve PMI verilerine odaklanırken Türk Lirası da dolar ve euro karşısında güçlenerek başladı.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; dolar/TL geçen hafta 7.30 ile 4 ayın en düşük seviyesini gördükten sonra yeniden 7.40'ın üzerine tırmandı. Yeni yılın ilk işlem gününde dolar/TL, 7.40'ın altında değerleniyor.

 Dolar ve euro yeni yıla düşüşle başladı!

Euro/TL'de de seyir aşağı yönlü. Gece yarısı 9.10'un üzerinde işlemlerin başladığı euro/TL, sabah saatlerinde 9.05'in hemen üzerinde işlem görüyor. 

Dolar ve euro yeni haftaya nasıl başladı?

Dolar ve euro, haftanın son gününe yükselişle başladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön