Ekonomi

Dolar ve euroda son rakamlar!

Büyük ve küçük yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar kuru güne 13,37 liradan başlarken, euro ise 15 liranın üzerinde işlem görüyor.Yüzbinlerce vatandaş dolar ve euroda son rakamlar ne? sorusunun cevabını araştııyor

Döviz almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından sabaın erken saatlerinden itibaren döviz kurları takip ediliyor. Yüzbinlerce vatandaş dolar ve euroda son rakamlar ne? sorusunun cevabını araştııyor.

Sputniknews'de yer alan habere göre; dolar kuru  haftanın üçüncü işlem gününe 13.37 seviyelerinden başlarken  euro ise 15 liranın hemen üzerinde işlem görüyor.

Spot piyasada dolar/TL alış fiyatı 13.3755, satış fiyatı 13.3855 TL'dir. Euro/TL ise aynı dakikalarda 15.0480 lira alış fiyatı ve 15.0865 lira satış fiyatı ile el değiştiriyor. Sterlin ise 18.0453 lira alış fiyatında ve 18.1338 lira satış fiyatında.


 

 

'Yukarı adım kuralı' bugün de geçerli olacak

Borsa İstanbul Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklamada, Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca BİST 50 endeksinde yer alan hisse senetlerinde açığa satış işlemi yapılabileceği hatırlatıldı. Açıklamada, söz konusu paylar için 25 Ocak-1 Şubat döneminde uygulanan açığa satış işlemlerinde yukarı adım kuralının bugünkü seansta da devam etmesine karar verildiği belirtilerek şunlar kaydedildi:
"Açığa satış işlemi yapılabilen paylarda açığa satış işlemi, açığa satışa konu olacak sermaye piyasası aracının en son gerçekleşen işlem fiyatından daha yüksek bir fiyat üzerinden gerçekleştirilebilecektir. Ancak, açığa satışa konu olan sermaye piyasası aracının en son gerçekleşen fiyatının bir önceki fiyattan daha yüksek olması halinde açığa satış işlemi en son gerçekleşen fiyat düzeyinden de yapılabilecektir. Gün içinde sahip olunmadan yapılan ve daha sonra aynı gün içinde yapılan alımlarla kapatılan satışlar da açığa satış kapsamında olduğundan yatırımcılarımız ve yatırım kuruluşlarımız tarafından bu nitelikteki satışlara ilişkin emirlerin de açığa satış seçeneği işaretlenmek suretiyle iletilmesi hususunda gerekli dikkat ve özenin gösterilmesi önem arz etmektedir."

 

Dolar ve euroda fırtına öncesi sessizlik mi yaşanıyor?

Beklenen düşüş geliyor! Yatırımcılar zarar edeceksiniz!

Altın fiyatlarında ters rüzgar! Düşüş başladı!

Dolar zirveye çıkacak! Tarih verildi!

Kripto paralar çakılıyor: Bitcoin bir ayda 470 milyar dolar eridi!