Kent Haberleri

Dolar yeni bir rekora daha imza attı! Görenlerin ağzı açık kaldı! İşte son dakika dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL kuru dün 18,53 TL seviyesine ulaşarak yeni bir rekora daha imza attı. bu rakamları görenlerin ağzı açık kalırken yatırımcılar bugünkü dolar kurunun merak ediyor. İşte dolar alış satış fiyatı... Dolar/TL kuru dün 18,53 TL seviyesi ile yeni bir rekora imza attı

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve döviz almak isteyenler tarafınfan merakla takip ediliyor. Dolar/TL kuru dün 18,53 TL seviyesi ile yeni bir rekora imza attı. Dolar kuru bugün de güne yükselişle başladı. Peki dolar/TL bugün ne kadar? Dolar/TL bugün kaç lira? İşte 28 Eylül 2022 dolarda son dakika gelişmeleri...
 

DOLARDA SON DAKİKA

Dolar endeksi dün 114,52'ye çıkarak 20 yılın en yüksek seviyesini gördü. Dolar endeksi bugğn 113 seviyesinde geri çekildi.
Euro, sterlin ve yen gini gelişmiş ülke para birimleri dolar karşısında değer kaybetti ve bugün de kaybetmeye devam ediyor.

Fed'in ve Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası kararından sonra şahinleşen dolar kuru yukarı yönlü hamlesine haftanın üçüncü işlem gününde de devam ediyor.

Fed'in faiz kararından sonra 18,48 TL seviyesine yükselen dolar kuru dün 18,53 TL seviyesine yükseldi. 

DOLAR 28 EYLÜL 2022 NE KADAR OLDU?

Dolarda son dakika gelişmeler sabahın erken saatlerinden itibaren yurt içi ve yurt dışı piyaslarda yakından takip ediliyor. Dolar kuru dün yeni bir rekora daha imza atarken 18,53 TL oldu. Bir önceki seviyesi 18,43 TL olan dolar kuru bugün de yukarı yönlü harektine devam ediyor.

Dolar kuru bugün 18,48 TL seviyesinde satışa sunulurken dolar endeksi 113 seviyesinde.

Euro dolar paritesi ise bugün 0,9575 seviyesi ile en dip rakama ulaştı.

DOLAR YÜKSELİYOR

Doları hafta ortasında yeni zirveye taşıyan unsur Fed'in güvercin isimlerinin verdiği şahin mesajları oldu.

Minneapolis Fed Başkanı Neel Kashkari  faiz artırımlarının fiyatları düşürme hedefi için ‘uygun’ olduğunu  aktardı.

Kashkari “Çok agresif bir şekilde hareket ediyoruz. Sıradaki adımlarda da yüksek ölçekte sıkılaştırma var. Fiyat istikrarını sağlamada kararlıyız, diğer yandan aşırı hızlı gitmenin risklerinin de farkındayız” açıklamasında bulundu.

Dolar fırtınası her şey yerle bir olabilir! Analistler tek tek uyardı!

Selçuk Geçer'den tarihi dolar uyarısı: 'Sakın satmayın'

Dolarda 2 ay sonra kıyamet! Kemerlerinizi bağlayın uçuşa geçiyoruz! Şimdi bakın, keşke demeyin!