18 / 05 / 2024

'Dolar yukarı gidiyor' diyen Ekonomist Güldem Atabay kritik tarihi açıkladı!

'Dolar yukarı gidiyor' diyen Ekonomist Güldem Atabay kritik tarihi açıkladı!

Ekonomist Güldem Atabay dolar ile euro kurunun eşitlenmesinin ardından dolar kurundaki yükselişe değinerek 'dolar yukarı gidiyor' dedi ve tarihi açıkladı. İşte ayrıntılar...



KRİTİK TARİH

Güldem Atabay dolar kuru ile ilgili yazdan sonra herşey değişecek, diyerek kritik açıklamayı yaptı: ''Harcamalarınızı yönlendirin diye uyarı var, çünkü IMF'ye göre Önümüzdeki dönemde dünya ekonomisi daha sert bir şekilde yavaşlayacak enflasyon nereye gittiği Ukrayna ile ilgili Ukrayna ileilgili işgal ile ilgili belirsizlikleri çinde neler getireceği bu tarafta tam net değil konu tam bitmiş değil zaten Asya tarafından Çin'den gelen tedarik zincirleri üzerindeki sorunlar o zaman zaman ağırlaşarak devam ediyor edecek de.

  Dolar yukarı gidiyor diyen Ekonomist Güldem Atabay kritik tarihi açıkladı!

Dolayısıyla enflasyon yüksek ve yükselmeye devam edebilir Bu arada ekonomiler yavaşlayacak büyük merkez bankaları devreye giriyor ve bir borç sorunu olarak karşımıza çıkacak.'' dedi.

Dolar fırladı! Kasırga geliyor! Hemen altın ve bunlardan alın...

Dolar resmen gümbür gümbür geliyor! Elinde doları olanlar hazırlıklı olun! 15 Temmuz 2022 dolar kuru

'Dolar almayın' diyen İslam Memiş tarih verdi! Elinde dolar olanlar dikkat! O gün tufan kopacak...

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön