Ekonomi

Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Elinde dolar olanlar dikkat! Herkes bunu merak ediyor! İşte son dakika dolar yorum

Döviz piyasasını yakından takip eden milyonlarca kişi ''dolar, yükselecek mi düşecek mi? Dolar ne olacak?'' sorularının cevapların merak ediyor. İşte elinde doları olanlar için son dakika dolar yorumu....Dolar/TL dün 16,78 TL seviyesinde işlem gördü

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Dolar/TL dün 16,78 TL seviyesinde işlem gördü. Dolar kuru, ticari kredi düzenlemesinin ardından yeni haftaya düşüşle başladı. Döviz kurları haftanın ilk işlemlerde yüzde 4'ün üzerinde düşüş meydana geldi.

Peki dolar fiyatları ne olur? Dolar yükselecek mi düşecek mi? İşte son dakika dolar kuru ve dolar yorumu...

DOLAR NEDEN DÜŞTÜ?

Dolar kurunda geçen hafta düşüş başladı. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından cuma günü yayımlanan kurul kararına göre 15 milyon lira karşılığı, yani yaklaşık 908 bin dolar yabancı para nakit varlığı bulunan şirketler, aktifleri veya yıllık satış gelirlerinin yüzde 10'undan fazla yabancı para nakit varlığı tutuyorlarsa TL cinsi nakdi ticari kredi kullanamayacak.

Gerçekleşen bu gelişmeden sonra piyasalar dalgalanmaya başladı. Döviz kurlarında sert düşüş yaşandı.  Peki dolar  bugün kaç TL? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar ne olur yorum? İşte dolarda son dakika 1Temmuz  2022... 

DOLAR/TL BUGÜN KAÇ TL 1 TEMMUZ 2022?

Yatırımcılar piyasalar açılır açılmaz sabahın erken saatlerinden itibaren dolar kurunu araştırıyor. Peki dolar/TL bugün ne kadar? Dolar alış satış fiyatı kaç lira oldu? İşte son dakika dolar kuru 1 Temmuz 2022..

Dolar/TL 1 Temmuz 2022 sabahına yüzde 0,42 artışla başladı. Dolar/TL alış fiyatı 16,67 TL, satış fiyatı bugün 16,75 TL seviyesinde işlem görüyor.

Peki dolar ne olur? Dolar yükselir mi düşer mi? Dolar yükselecek mi, yoksa düşecek mi? İşte dolar yorum son dakika... 

DOLAR YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

Dolar kuru yükselecek mi, düşecek mi sorusunun yanıtını Ekonomist Selçuk Geçer şöyle cevapladı: "Bütün para birimlerinde yükseliş sürecek. Yalnızca Euro ile dolar ya da Euro ile Sterlin ya da dolar ile Sterlin arasında ufak iniş çıkışlar olabilir. Bunun temel sebebi de pariteler. Euro/Dolar paritesi 1,3'e giderse anlayın ki dolarla Euro arasındaki makas kapanacak. Dolar daha hızlı yükselecek Euro daha az yükselecek. Veya Euro daha fazla yükselecek dolar daha az. Burada önemli etken Avrupa Merkez Bankası. Faizi artıracaklarını ifade ettiler. Ama pozitif ortama geçmeleri etkili olacak mı? Amerika Merkez Banaskı faizleri artırmayı sürdürecek.

Dolarda en çok merak edilen sorunun cevabı şimdiden belli oldu! Eski rakamlar rafa kalktı! 30 Haziran 2022 dolar kuru

Dolarda kıyamet günü yaklaşıyor! Ünlü ekonomist o tarihi verdi!

Ekonomist Selçuk Geçer oturup düşünün dedi! Doların 20 liraya çıkacağı net tarihi açıkladı