Ekonomi

Dolarda böylesi görülmedi! İslam Memiş açıkladı gören bir daha dönüp baktı! Bu rakamlar doları olanları şaşkına çevirdi!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kurundaki son durum merak ediliyor ve araştırılıyor.  Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten son dakika dolar yorumu geldi. İşte detaylar...  2022 yılının ilk yarısının tamamlanacak olması nedeniyle fon yöneticilerinin portföylerindeki ayarlamaların piyasalarda oynaklığı artırması beklenirken, yoğunlaşan makroekonomik verilerden gelecek işaretlerin fiyatlamalarda da önemli role sahip olması bekleniyor

Merkez bankalarının şahin politikalarının agresifleşmeye başlamasından sonra enflasyon korkusu ve resesyon riski arasında kalan piyasalarda resesyon fiyatlamaları yavaş yavaş enflasyon endişelerinin önüne geçmeye başladı.  2022 yılının ilk yarısının tamamlanacak olması nedeniyle fon yöneticilerinin portföylerindeki ayarlamaların piyasalarda oynaklığı artırması beklenirken, yoğunlaşan makroekonomik verilerden gelecek işaretlerin fiyatlamalarda da önemli role sahip olması bekleniyor. 

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) hafta içinde ülkedeki bankaların stres testlerini geçtiğini duyurmasından sonra bankalardan gelen temettü dağıtımı ve hisse geri alma programları, dün New York borsasının yüzde 1'e yakın yükselişle başlamasına da yardımcı olmuştu.

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kurundaki son durum merak ediliyor ve araştırılıyor.  Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten son dakika dolar yorumu geldi. İşte detaylar...

VERİ RESESYON ÖNCESİ OLUŞAN SEVİYEYE ULAŞTI

Mynet'te yer alan habere göre, buna karşın Conference Board tüketici güven endeksinin 98,7 ile son 16 ayın en düşük seviyesine gelmesi ve endeksin içeriğindeki bazı bölümlerin resesyona işaret etmesi pay piyasalarındaki pozitif havayı sonlandırdı ve satış baskısını da hızlandırdı. Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, beklentiler endeksi yaklaşık olarak son 10 yılın en düşük seviyesine gerilerken, beklentiler endeksi ile cari durum endeksi arasındaki fark genellikle resesyon öncesi oluşan seviyelere ulaşmış oldu.

İSLAM MEMİŞ’TEN DOLAR AÇIKLAMASI

Piyasa Kahini olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş dolar kurundaki dalgalı seyirle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

İslam Memiş, karşımızda pazartesi günü geniş bant aralığında dalgalanan bir kur olduğunu söyleyerek, dolar/TL kurunun 16,07’ye kadar gerilediğini dile getirdi. Gram altının 950 lirayı gördüğünü kaydeden İslam Memiş, gün içinde yeniden toparlanarak dün de direnç seviyelerini zorladığını söyledi.

Altın 2 ay sonra bu rakamı görecek! Tahminleri bir bir çıkan İslam Memiş'ten flaş açıklama! Hemen bu rakamlara bakın!

Piyasada dolar ve altının ateşini yükselten resesyon korkusu! Merkez Bankaları peşe peşe açıklayacak

Yastık altında dolar saklayanlar acil baksın! Dolarda son dakika 29 Haziran 2022