30 / 04 / 2024

Dolarda büyük güne 1 hafta kalan tüm dünyanın tersi tahmin! İşleri karıştıracak iddiayı ortaya attı

Dolarda büyük güne 1 hafta kalan tüm dünyanın tersi tahmin! İşleri karıştıracak iddiayı ortaya attı

Man Group CEO’su Luke Ellis, FED'in beklenildiği kadar faiz artırımına gidemeyeceğini, bu durumda da doların yeteri kadar güçlenemeyeceğini savunuyor.



Dünya piyasaları Amerikan Merkez Bankası FED'in 3-4 Mayıs tarihleri arasında açıklayacağı faiz oranını bekliyor. Bu oranının baz ve üzerinde olması durumunda doların güçleneceği tahmin ediliyor.

TAM TERSİ TAHMİN

Man Group CEO’su Luke Ellis, dolarda tüm dünyanın tersi bir tahminde bulundu. Ellis'e göre Amerikan Merkez Bankası, 50 baz puan faiz artırımına gidemeyecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön