16 / 05 / 2024

Dolarda dananın kuyruğu 11 gün sonra kopacak! Analistler teker teker açıkladı! Hemen bakın, sabah dövizciye koşun!

Dolarda dananın kuyruğu 11 gün sonra kopacak! Analistler teker teker açıkladı! Hemen bakın, sabah dövizciye koşun!

Son dönemde yaşanan yükselişlerin ardından doların geleceği seviye 7'den 70'e herkesin araştırma konusu oldu. Dolarda ne olacağı en büyük merak konusu olmuşken, analistler doların 11 gün sonra göreceği rakamı açıkladı. Hemen bakın, sabah dövizciye koşun! İşte o rakam...



11 gün sonra yani 21 Eylül'de Amerikan Merkez Bankası FED, faiz kararını açıklayacak. 20-21 Eylül'de duyurulması plananlan faiz kararının ardından pek çok kişi doların bu durumdan nasıl etkileneceğini araştırıyor. Vatandaşlar, "Dolar kaç TL olacak? Dolar düşecek mi, yükselecek mi? Dolar almalı mıyım? Dolara yatırım yapılır mı? Dolar bozdurmalı mıyım?" gibi soru işaretleri ile uğraşıyor. Analistler ise bunun üzerine çok beklenen o soruyu cevapladı.

Peki, Dolar 11 gün sonra kaç TL olacak? Fed kararı doları nasıl etkileyecek? Dolar yükselecek mi? İşte cevabı....

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön