16 / 05 / 2024

Dolarda dananın kuyruğu 11 gün sonra kopacak! Analistler teker teker açıkladı! Hemen bakın, sabah dövizciye koşun!

Dolarda dananın kuyruğu 11 gün sonra kopacak! Analistler teker teker açıkladı! Hemen bakın, sabah dövizciye koşun!

Son dönemde yaşanan yükselişlerin ardından doların geleceği seviye 7'den 70'e herkesin araştırma konusu oldu. Dolarda ne olacağı en büyük merak konusu olmuşken, analistler doların 11 gün sonra göreceği rakamı açıkladı. Hemen bakın, sabah dövizciye koşun! İşte o rakam...



Analistlerin bu öngörüsünün gerçekleşmesi durumunda Amerikan Doları'na dönük yatırım talebi artacak. Bu talebin artması ise doların yükseleceğinin bir göstergesi. 

FED faiz arttırdığı zaman doların getirisi artacağı için uluslararası yatırımcıların ellerindeki yabancı varlıkları dolara çevirmesi öngörülüyor. Bu durum ise TL'nin dolar karşısında değer kaybetmesi anlamına geliyor. TL'nin değer kaybetmesi bir diğer deyişle doların fiyatlanacağı anlamına geliyor. 

Doların önümüzdeki günlerde 18 lira 40 kuruş seviyesini test etmesini kesin olarak gören Analistler, doların 19 liraya kadar çıkabileceğini düşündüğünü belirtiyor. Analistler, dolar beklenen yükselişi yakalaması durumunda yeni rekorunu kıracağını açıkladı.

DOLAR VE EURO'DA SON DURUM NE?

10 EYLÜL 2022 DOLAR NE KADAR?

10 Eylül 2022 saat 00.59 itibari ile doların alış fiyatı 18.25 TL, satış fiyatı 18.34 TL olarak kaydedildi. Euro'nun alış fiyatı 18.29 TL olurken, satış fiyatı 18.42 TL oldu. Euro/Dolar paritesi ie 1.00 seviyelerinde.

Altının 4 ay sonra geleceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! 1000 değil 1200 değil o rakamı görecek! Uyumadan bakın!

Akbank'ta deprem, inanılmaz kampanya şimdi başladı! Faizleri dibe çekti! 2 İş günü içinde... Görmeyen kalmasın!

3600 ek göstergede son dakika! 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak, maaşlara etkisi ne? Hemen bakmayan, bin pişman!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön