24 / 07 / 2024

Dolarda dananın kuyruğu kopuyor, tarih verildi! Ne 6 TL ne 30 TL acilen buraya göz atın

Dolarda dananın kuyruğu kopuyor, tarih verildi! Ne 6 TL ne 30 TL acilen buraya göz atın

Dolarla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Çarşamba günü enflasyon rakamları açıklanacak. Bu da doların yönünü büyük ölçüde belirleyecek.




TL'DE DEĞER KAYBI DEVASA BOYUTLARDA 

Geçen yıl da yüzde 40 üzerinde değer kaybeden TL’nin dolar karşısında nisan başından beri değer kaybı yüzde 17,2, yılbaşından beri kaybı ise yüzde 26,5 oldu.

Geçen haftanın son işlem gününde 17,75-17,98 bandında dalgalı bir seyir izleyen dolar/TL günü 17,9142’den tamamladı. Dolar/TL, güne yükselişle başlamasının ardından 17,95 seviyelerinde işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL yüzde 0,25 primle 18,3610’dan alıcı ile buluşuyor. 

Spotify ücretlerine zam yaptı! İşte yeni Spotify ücretleri…

İmalatta fiyatlar patladı daralma hızlandı Koronanın ilk dalgasından bile daha fazla

Marketlerde Aşure çılgınlığı! Tüm Aşure malzemeleri indirimde…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön