02 / 06 / 2024

Dolarda flaş gelişme

Dolarda flaş gelişme

Amerikan Merkez Bankası'nın açıklayacağı faiz rakamı öncesinde dolarda ciddi bir güçlenme mevcut. Dolara yatırım yapacaklar için zamanı olmadığı ifade ediliyor.



Amerikan Merkez Bankası FED, 15 Haziran akşam saatlerinde merakla beklenen faiz kararını açıklayacak. Bu karar, dolara da önemli ölçüde yön verecek.

1973’te oluşturulan dolar endeksi, doların avro, İsviçre frangı, Japon yeni, Kanada doları, İngiliz sterlini ve İsveç kronu karşısındaki değerini ölçmek için kullanılıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön