16 / 05 / 2024

Dolarda kıyamete son 4 gün! Analistler açıkladı: Dolar o rakamı görecek! Hemen bakıp dövizciye koşun!

Dolarda kıyamete son 4 gün! Analistler açıkladı: Dolar o rakamı görecek! Hemen bakıp dövizciye koşun!

Bütün vatandaşların yakından takip ettiği dolar için 4 gün sonrasına vurgu yapıldı. Analistler peş peşe açıkladı! Dolar 4 gün sonra bu kadar olacak! Hemen bakıp dövizciye koşun! İşte doların 4 gün sonra göreceği rakam...



Bu öngörülerin gerçekleşmesi durumunda dolar 4 gün sonra TL karşsında daha fazla değer kazanacak. Analistler, FED'in faiz arttırması hâlinde Türk Lirası'nın değer kaybedeceğini açıkladı.

Analistlere göre; dolar 4 gün sonra 19 lira sınırını geçip rekora koşacak.

DOLAR VE EURO'DA SON DURUM NE? EURO VE DOLARDA SON DAKİKA...

Dolar kurunun dün alış fiyatı olarak 18.38 lira, satış fiyatı da 18.45 lira lira seviyelerinden işlem görmüştü. Dolar bugüne 18.35 lira alış fiyatı,18.49 lira satış fiyatı ile başladı. 

DÖVİZ FİYATLARINDA SON DURUM!

USD TL Alış Fiyatı:18,470  
EUR TL Alış Fiyatı:18,448  
EUR USD Alış Fiyatı:0,9988  
USD TL Satış Fiyatı:18,510
EUR TL Satış Fiyatı:18,534
EUR USD Satış Fiyatı:1,0013
Altın 4 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!
Dolar'da fırtınaya sayılı gün! Analistler teker teker uyardı! Yer yerinden oynayacak! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!
Asgari ücret Ocak 2023'de bu kadar olacak! Son 3 ay! Hemen koşun bakın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön