28 / 04 / 2024

Doların 8 gün sonra geleceği rakam açıklandı! Analistlerden kritik uyarı geldi! Hemen bakıp dövizciye koşun!

Doların 8 gün sonra geleceği rakam açıklandı! Analistlerden kritik uyarı geldi! Hemen bakıp dövizciye koşun!

Merkez bankasının aldığı sürpriz faiz kararı piyasalarda bütün dengeleri alt üst etti. Dolar ve altın piyasasında hareketlilik dinmiyor. Bir yukarı bir aşağı derken yatırımcılar ne yapacağını şaşırdı. Analistler ise doların 8 gün sonra geleceği rakamı açıkladı.



Merkez bankasının aldığı sürpriz faiz kararı piyasalarda bütün dengeleri alt üst etti. Merkez bankası 8 ayın ardından ilk kez faiz indirimi kararı aldı. Merkez Bankası, politika faizini 100 baz puanlık indirimle yüzde 13'e düşürme kararı aldı.

Doların 13 gün sonra geleceği rakamı açıklayan analistlerden sert uyarı: Zengin olmak isteyen baksınMerkez Bankası, Eylül 2021'de faiz oranlarını düşürmeye başladı ve kilit oran ayda 500 puan düşerek yüzde 19'dan yüzde 14'e düştü. Bankanın kararıyla  dolar da yeniden değer kazandı. Öte yandan Vatandaşlar, "Dolar bozdurmalı mıyız, dolar almalı mıyız, dolar yıl sonunda ne kadar olacak, dolar düşecek mi, yükselecek mi?" gibi soruların cevabını arıyor. 

Dolar ve altın piyasasında hareketlilik dinmiyor. Bir yukarı bir aşağı derken yatırımcılar ne yapacağını şaşırdı. Analistlerden ise peş peşe kritik yorumlar geldi. Doların 8 gün sonra geleceği rakam açıklandı! Hemen bakıp, ayağınızı yorganınıza göre uzatın.

Peki, analister dolar hakkında neler söyledi? İşte 8 gün sonra doların geleceği o rakam...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön