05 / 05 / 2024

Doların 13 gün sonra geleceği rakamı açıklayan analistlerden sert uyarı: Zengin olmak isteyen baksın

Doların 13 gün sonra geleceği rakamı açıklayan analistlerden sert uyarı: Zengin olmak isteyen baksın

Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesinde analistler tarafından da dolarla ilgili yorumlar gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Analistler, kendilerine göre doların 13 gün sonra geleceği seviyeyi açıkladı.



Türkiye, Merkez Bankası tarafından yarın verilecek karara kilitlendi. Piyasalar Merkez Bankası'nın faiz artırma niyeti olmadığını ifade ediyor. İşte bu niyet, ekonomideki düğümü çözebilir. Çünkü uzun bir süreden bu yana 18 TL'nin altında bulunan dolar, yeni verilecek kararla birlikte hemen bu seviyenin üzerine çıkabilir. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön