29 / 04 / 2024

Dolarda kıyamete son 10 gün! Analistler açıkladı: Dolar o rakamı görecek! Hemen bakmayan, bin pişman!

Dolarda kıyamete son 10 gün! Analistler açıkladı: Dolar o rakamı görecek! Hemen bakmayan, bin pişman!

Dolarda yaşanan hareketliliğin ardından vatandaşlar ne olacağını merak ediyor. Yatırımcıların bir sonraki hamlesini planlarken, analistler doların 10 gün sonra geleceği rakamı paylaştı! Analistlerden açıklama peş peşe geldi. Hemen bakın, sonra keşke bilseydim demeyin.



Dolarda meydana gelen hareketliliğin ardından piyasalarında ne olacağı en çok merak edilen konulardan birisi olmayı başardı. Yatırımcıların bir sonraki hamlesini planlarken, analistlerden peş peşe açıklamalar geldi! Analistler dolar için 10 gün sonraya dikkat çekti. İşte doların 10 gün  sonra göreceği rakam...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön