03 / 05 / 2024

Dolarda kıyametin kopacağı tarih resmen belli oldu! Yastık altında 1 doları bile olanlar acil bakın

Dolarda kıyametin kopacağı tarih resmen belli oldu! Yastık altında 1 doları bile olanlar acil bakın

Milyonlarca yatırımcı dolar kurunda son dakika gelişmeleri bugün de takip ediyor. Yastık altında doları olanlar, dolarda kıyametin kopacağı güne odaklandı.



YASTIK ALTINDA DOLARI OLANLAR...

Elindeki parasını yatırım amaçlı dolara yatıranlar veya bugün dolar almak isteyenler dolar kurunda son dakika güncel rakamları sorgulatıyor.

Milyonlarca kişi bugün dolar ne kadar? Dolar bugün kaç TL? Dolar bugün ne kadar oldu? sorularının yanıtlarını yurt içi piyasalarda araştırıyor.

Dolar/TL kuru haftanın başından itibaren yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Haftanın son işlem günün olan 2 Eylül Cuma günü dolar/TL alış fiyatı 18,23 TL, dolar/TL kuru satış fiyatı ise 18,28 TL seviyesinde işlem görüyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön