03 / 05 / 2024

Dolarda kıyametin kopacağı tarih resmen belli oldu! Yastık altında 1 doları bile olanlar acil bakın

Dolarda kıyametin kopacağı tarih resmen belli oldu! Yastık altında 1 doları bile olanlar acil bakın

Milyonlarca yatırımcı dolar kurunda son dakika gelişmeleri bugün de takip ediyor. Yastık altında doları olanlar, dolarda kıyametin kopacağı güne odaklandı.



PİYASALARDA NELER OLUYOR?

Bu hafta piyasalarda önemli gelişmeler yaşandı. İlk olarak pazartesi günü dolar endeksi 100 dolar seviyesinin üzerine yükseldi. Bu durum doların değerini daha da yükseltti. Uzun bir aradan sonra dolar kuru ilk defa 100 doların üstüne çıktı.

Ardından dün tekrar, euro dolar paritesi yüzde 1 seviyesnin altına geriledi. Dolar euro karşısında değerine değer ekledi.

Dolarda kıyametin kopacağı tarih resmen belli oldu! Yastık altında 1 doları bile olanlar acil bakın

Altın piyasası ise dolar karşısında değerini kaybetmeye devam ediyor. Doların baskısı ile hem altın hem de emtia fiyatları gerilemeye başladı.

Bu hafta salı günü Merkez Bankası'nın dolara yönelik bir hamlesi oldu. Merkez Bankası, zorunlu karşılık oranlarında değişik yaptı. Merkez Bankası tarafından alınan karara göre, döviz hesabından Türk Lirası hesabına dönüşüm için belirlenen oranı tutturamayan bankaların, ilave zorunlu karşılık yükümlülüğü yükseltildi. Daha önce bireysel hesapları kapsayan dövizden TL’ye dönüşümde belli oranı yakalama şartına, tüzel kişi ve şirket hesapları da eklendi.

Selçuk Geçer ''Dolar için ilk 30 TL sonra 60 TL en son 70 TL seviyesine hazır olun'' Dolar gaza bastı geliyor

Euro dolar karşısında resmen kül oldu! Kıyıda köşede eurosu olanlar kırmızı alarm

Elinde dolar olanlar acil baksın! Dolar 20 gün sonra böyle olacak

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön