30 / 04 / 2024

Dolarda kritik seviye! İşte bugünkü dolar kuru!

Dolarda kritik seviye! İşte bugünkü dolar kuru!

Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar kuru 13,55 seviyelerinde işlem görürken aynı dakikalarda euro/TL ise 15.53 liradan satışa sunuluyor.



Milyonlarca yatırımcı ve döviz almak isteyenler dolar kurunun bugün ne kadar olduğunu merak ediyor. Dolar haftanın son işlem gününde 13,55 lira bandında işlem görüyor.

Sputniknews'de yer alan habere göre; dolar kuru haftanın son işelm gününde13.55 bandında işlem görürken euro ise 15.53 liradan satışa sunuluyor. Euro ise aynı dakikalarda 15.5395 lira alış fiyatı, 15.5877 liradan işlem görüyor.

Dolarda kritik seviye! İşte bugünkü dolar kuru!

'Yukarı adım kuralı' yine geçerli

Borsa İstanbul AŞ, 25 Ocak'ta BİST 50 endeksinde yer alan hisse senetlerine uygulanmaya başlanan açığa satış işlemlerinde yukarı adım kuralının bugünkü seansta da devam edeceğini duyurdu.

Dolar ve euroda son rakamlar!

Beklenen düşüş geliyor! Yatırımcılar zarar edeceksiniz!

Kripto paralar çakılıyor: Bitcoin bir ayda 470 milyar dolar eridi!

Altın fiyatlarında ters rüzgar! Düşüş başladı!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?

Yanlışlıkla yatan Bitcoin'i iade etmedi, mahkemelik oldu!

Kripto paralar borsalarla dans ediyor! Bitcoin riskli bir yatırım mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön