Ekonomi

Dolarda nefesler kesildi! Herkes heyecanla bunu bekliyor! Dolar ne olacak; düşecek mi, yükselecek mi? Son dakika...

Dolar kuru bugün yurt içi piyasalarda milyonlarca kişi tarafından takip edilmeye devam ediyor. Bugün ABD enflasyon verileri açıklanacak. Nefesler kesildi, herkes bu anı bekliyor. Dolar ne olacak; düşecek mi, yükselecek mi? Dolarda son dakika gelişmeleri...jpg'/>Dolar/TL kuru yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından merakla takip ediliyor

Dolar/TL kuru yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından merakla takip ediliyor.  Bugün piyasalarda ABD enflasyon rakamları takip edilecek. ABD enflasyon verilerinin açıklanması ile dolar kurunun yönünün değişmesi bekleniyor.

 

Peki dolar ne olacak; düşecek mi, yükselecek mi? Dolar dün ne kadardı, dolar bugün ne kadar oldu? İşte dolarda son dakika gelişmeleri 13 Temmuz 2022...

DOLAR DÜN KAÇ TL'DEN İŞLEM GÖRDÜ?

Dün Kurban Bayramı dolayısı yurt içi piyasalar kapalı olduğu için dolar kuru, uluslararası piyasalarda takğip edilmeye devam edildi. Doların 12 Temmuz 2022 alış fiyatı: 17,26 TL olurken, satış fiyatı ise; 17,46 TL oldu.

Peki bugün dolar kaç TL oldu? 1 ABD doları bugün ne kadar? İşte son dakika dolar kuru 13 Temmuz 2022..

DOLAR BUGÜN KAÇ TL?

Dolar/TL,  haftanın üçüncü işlem gününde dalgalanmayı sürdürüyor. Dün 17.40 üzerini test eden dolar kuru 13 Temmuz sabahına 17.48 seviyesinde işlemgörüyor.

DOLARDA NEFESLER KESİLDİ...

Dolar kuru son günlerde, dolar paritesindeki hareketlilikten dolayı dalgalanmaya devam ediyor. Bugün dolar kuru üzerinde etkili olması beklenen ABD enflasyon rakamları açıklanacak. Verilerin dolar kurunun yönünü değiştirmesi bekleniyor. Piyasaların gözü bugn açıklanacak olan ABD enflasyon rakamlarında.

Avrupa’da yaşayıp Euro’ya yatırım yapan gurbetçilere kötü haber! Zamanında dönüş yapsaydınız kazanacaktınız

Dolar ve euronun eşitlenmesinin Türkiye’nin neden aleyhine olduğunu ekonomistlerin hocası Mahfi Eğilmez açıkladı

Piyasa Kahini İslam Memiş dolar almak isteyenler için en doğru tarihi açıkladı! Yatırımcılar dikkat

Dolar kahini Selçuk Geçer korkutan haberi verdi: "Bunlar daha iyi günlerimiz"