07 / 07 / 2024

Dolarda şok eden tahmin az önce geldi! Hemen buraya bakın! Tehlike çanları sağır etti!

Dolarda şok eden tahmin az önce geldi! Hemen buraya bakın! Tehlike çanları sağır etti!

Analistler dolar konusunda dikkate değer uyarılar yayınladılar. Önümüzdeki günlerde açıklanacak verilerde doların nasıl şekilleneceğine dair dikkat çekici yorumlar yapıldı.



USD/TL güne 18.64'ten işlem görüyor. Piyasanın açık olduğu haftanın üçüncü işlem günü olan 7 Aralık Çarşamba günü USD/TL, yeni günün yatay başlamasının ardından saat 10:20'de 18.6400'den işlem görüyor. Aynı zamanda Euro/TL yüzde 0,1 düşüşle 19,4890 ve yüzde 0,1 düşüşle 22,6080 oldu.

Cuma günü ABD tarım dışı istihdam raporunun 263.000 ile beklenenden daha fazla gelmesine karşın, piyasanın önümüzdeki hafta ABD Merkez Bankası'nın (Fed) sıkılaştırma hızını azaltması bekleniyor. 50 baz puanlık faiz artırımına gideceği beklentileri gücünü korudu. Bu gelişmede dikkat çekici olan, Dolar Endeksi'nin 28 Haziran'dan bu yana en düşük seviyesi olan 104,1'i görmesiyle küresel dolar talebinin zayıflaması. EUR/USD paritesi 1,0590'da test edildi.

Dolar kurunda deprem! İslam Memiş’ten yatırımcıları şaşırtan dolar tahmini! İşte detaylar!

Analistler, Çin'in koronavirüs (Covid-19) salgınının yeni türleri ile mücadele tedbirlerini gevşetmesi ve gelecek hafta yapılacak Fed toplantısı için beklentilerin yüksek kalması nedeniyle piyasada risk iştahının arttığını söylüyor. 

Analistler, bugünün veri gündeminin küresel hizmetler PMI, avro bölgesi perakende satışları ve ABD fabrika siparişlerine odaklandığını söylüyor.

Dolar kurunda deprem! İslam Memiş’ten yatırımcıları şaşırtan dolar tahmini! İşte detaylar!ANALİSTLERDEN DOLAR İLE İLGİLİ ŞOK TAHMİN!

Son gelişmeleri analistlerin dolar ile ilgili şok edici açıklamaları izlendi. Analistler, dolardaki son gelişmelerin ardından yılın başında kurun 19 TL'ye doğru hareket etmesinin sürpriz olmayacağını söylüyor. Yatırımcının bu duruma uygun pozisyon almasının faydalı olacağına karar verildi.

Kira anlaşmazlığında ev sahiplerinin de kiracıların da bilmesi gereken çok önemli detay
TOKİ’den hesaplara geçiyor! Hemen hesaplarınıza bakın! Beklenen ödeme yapılıyor! İşte detaylar!
Yeni asgari ücrette bunu kimse beklemiyordu! Şimdi açıklandı! İşte Ocak 2023 asgari ücrette resmen deprem!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön