Altın & Gümüş

''Dolardan uzak durun'' diyen İslam Memiş, gümüş alın dedi! Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar müjde! Gümüşte son dakika

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler milyonlarca  yatırımcı tarafından takip ediliyor. İslam Memiş'ten yatırım yapmak isteyenler için ''dolardan uzak durun'2 dedi ve gümüş gibi kıymetli metallere yatırım yapılmasının daha mantıklı olduğunu söyledi. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Son dakikaGümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeler takip edilirken İslam Memiş'ten açıklama geldi

Gümüş, yatırımcılar ve gümüş almayı düşüneler tarafından merakla takip ediliyor. Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeler takip edilirken İslam Memiş'ten açıklama geldi. Dolardan uzak durun diyen İslam Mmeiş, gümüş gibi kıymetli metallara yatırım yapılmasının daha mantıklı olduğunu açıkladı. 

 

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadaR? Gümüş kaç TL oldu? Gümüş bugün kaç lira? Gümüş fiyatları kaç lira oldu? İşte 26 Ağustos 2022 gümüşte son dakika gelişmeleri...

''DOLARDAN UZAK DURUN''

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş;  "Sepetinizde en az 4 enstrüman olsun" önerisinde bulundu. "10 bin dolarınız ya da 10 bin liranız var. 4 eşit parçaya bölüp altın, gümüş, euro ve sterlin alarak riski azaltabilirsiniz. Benim vurgulamak istediğim, dolardan uzak durmak gerekiyor. 20 TL'yi görecek dedim ama diğerleri daha fazla getiri sağlayabilir" ifadelerine yer verdi.

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadaR? Gümüş kaç TL oldu? Gümüş bugün kaç lira? Gümüş fiyatları kaç lira oldu? İşte 26 Ağustos 2022 gümüşte son dakika gelişmeleri...

ELİNDE GÜMÜŞ OLANLAR...

Gümüş ons fiyatı dün 19,23 dolardan güne başlarken gram alış fiyatı 11,29 lira, satış fiyatı ise 11,79 liradan işlem gördü.

Gümüş ons fiyatı bugün 19,17 dolardan güne başlarken gram alış fiyatı 11,21 lira, satış fiyatı ise 11,72 liradan işlem gördü.

Peki gümüş fiyatları ne olur? Gümüş yükselir mi? Gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları yükselir mi, düşer mi? 

GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLUR?

İslam Memiş gümüş fiyatlarının yönü ile ilgili şu açıklamalrda bulundu:  "Elinde altın ve gümüş olanlar sakın ola ki, buradan satarım, düşükten yerine koyarım demeyin. Türk Lisası'nda bekleyenler için dolar haricinde altın, gümüş, euro, sterlin. Fiyata değil, getiriye bakmak gerek. Pariteler, ons'lar değer kaybetti. Bir miktar daha olabilir ancak alır işime bakarım. Dolar yürüdüğünde onlar koşar." dedi.

Gümüş için ''genel görünüm pozitif'' diyen İslam Memiş'ten kritik açıklama! Gümüş fiyatları bugün kaç TL?

Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları kaç TL? Gümüşte son dakika gelişmesi