18 / 05 / 2024

''Dolardan uzak durun'' diyen İslam Memiş, gümüş alın dedi! Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar müjde! Gümüşte son dakika

''Dolardan uzak durun'' diyen İslam Memiş, gümüş alın dedi! Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar müjde! Gümüşte son dakika

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler milyonlarca  yatırımcı tarafından takip ediliyor. İslam Memiş'ten yatırım yapmak isteyenler için ''dolardan uzak durun'2 dedi ve gümüş gibi kıymetli metallere yatırım yapılmasının daha mantıklı olduğunu söyledi. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Son dakika



GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLUR?

İslam Memiş gümüş fiyatlarının yönü ile ilgili şu açıklamalrda bulundu:  "Elinde altın ve gümüş olanlar sakın ola ki, buradan satarım, düşükten yerine koyarım demeyin. Türk Lisası'nda bekleyenler için dolar haricinde altın, gümüş, euro, sterlin. Fiyata değil, getiriye bakmak gerek. Pariteler, ons'lar değer kaybetti. Bir miktar daha olabilir ancak alır işime bakarım. Dolar yürüdüğünde onlar koşar." dedi.

Gümüş için ''genel görünüm pozitif'' diyen İslam Memiş'ten kritik açıklama! Gümüş fiyatları bugün kaç TL?

Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları kaç TL? Gümüşte son dakika gelişmesi

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön