28 / 04 / 2024

Doları adım adım bilen ekonomist Selçuk Geçer dolar için yeni tahminini açıkladı! Sürpriz için hazırlıklı olun 

Doları adım adım bilen ekonomist Selçuk Geçer dolar için yeni tahminini açıkladı! Sürpriz için hazırlıklı olun 

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolarla ilgili yeni tahmini son paylaştığı videoda anlattı.



 

Dolar tahminleriyle sık sık gündeme gelen Ekonomist Selçuk Geçer, Youtube kanalındaki son videosunda dolarla ilgili yeni tahminlerde bulundu. 

Geçer, aynı zamanda ekonomi yönetiminin Süper Bono hazırlığında olduğu iddialarıyla ilgili de kritik açıklamalar yaptı.

TORBADAN HER AN SÜRPRİZ ÇIKABİLİR

Son günlerde gündeme gelen Süper Bono ile ilgili çıkmasına ihtimal vermiyorum diyen Ekonomist Selçuk Geçer, “Ama bu tür konuşmalar gelmeye devam ederse her an torbadan bir sürpriz çıkabilir. Uyarıyorum sizi. Dikkatli oldun. Cumhurbaşkanı ne zaman faizleri düşürmeyeceğiz diyorsa torbadan bir tavşan çıkabilir. Öyle bir ürün çıktığında dolar kuru düşer ama yıl sonunda ciddi bir hale gelir” ifadelerini kullandı.

DOLAR BİR GECEDE 16 SEVİYELERİNDEN 14.80’E GELEBİLİR

"Enflasyon kontrol altına alınıyormuş gibi görünsede sonrasında yükselir. Bir gece yarısı operasyonu ile dolarda bir geri çekilme olabilir. 16 seviyelerinden 14.80 seviyelerine bir gevşeme olur” diyen Geçer, “Umarım böyle bir hata yapmazlar. Nass demeye devam ederlerse yeni bir enstrüman geliyor. Ama politika faizlerini çok yüksek yapamazlar. Dolayısıyla eğer ki faiz artırsalar da daha çok artırmak zorunda kalacaklar. Ben olsam faizleri sıfıra indiririm. Dengeleri alt üst yapmak için uğraşıyorlar. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz açıklamaları beni gerdi, korkuttu" şeklinde konuştu.

Doları adım adım bilen ekonomist Selçuk Geçer dolar için yeni tahminini açıkladı! Sürpriz için hazırlıklı olun 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön