13 / 05 / 2024

Doları adım adım bilen ekonomist Selçuk Geçer dolar için yeni tahminini açıkladı! Sürpriz için hazırlıklı olun 

Doları adım adım bilen ekonomist Selçuk Geçer dolar için yeni tahminini açıkladı! Sürpriz için hazırlıklı olun 

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolarla ilgili yeni tahmini son paylaştığı videoda anlattı.



SÜPER BONO AÇIKLAMASI YAPARLARSA İNTİHAR OLUR

Doların sabitlenemeyeceği ve el koyulamayacağını, ekonomi yönetiminin bunu yapamayacağını belirten Geçer, Dolarda şu an agresif hareketler yok. Olmazsa Süper Bono ile de bir şey yapmazlar. 18 Aralık sürecinde gibi hissetmiyorum. O zamanki 18 seviyesi ile şimdi ki aynı değil. Bu seviyelerde Süper Bono açıklaması yaparlarsa yine de dikkatli olmakta fayda var. Her Kabine toplantısı öncesi dikkatli olunması gerek. Süper Bono intihar gibi bir şey. Gelirse alışveriş durur. Enflasyon korumalı gelirse onu iyi okumak lazım. 1 yıllık vade ile girin derler. Enflasyon 20'ye düşerse paranın eridiği anlamına gelir. Süper Bono ya da enflasyon korumalı çıkar dolar 16'dan 14'e düşer sonra kademe kademe yukarı eğilimi devam eder. Piyasa büyük bir sıkıntı içinde daha da sıkıştırıyorlar. Piyasa kötü olursa her sektörde kara borsa oluşur. Biz iyi noktadaydık zorla kendimizi bu hale getirdik. Ekonomiyi toplamak 1 yıl alır” yorumunda bulundu.

Doları adım adım bilen ekonomist Selçuk Geçer dolar için yeni tahminini açıkladı! Sürpriz için hazırlıklı olun 

EDİTÖR NOTU: Bu haber 14 Haziran 2022 tarihinde saat 23.55’de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 17,27 Türk Lirası, euro 17,99 Türk Lirası, altının gramı ise 1.004,16 Türk Lirası değerinde.

Piyasa Kahini İslam Memiş dolar ve gram altın için kritik günü açıkladı! Bu gerçekleşirse piyasa karışır

Kripto para piyasasında deprem üstüne deprem! Bir kripto devi daha tüm işlemleri durdu

Kripto para piyasasını sarsan olay, yatırımcılar şokta! Ünlü şirket transferleri ve para çekme işlemlerini durdurdu

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön