29 / 04 / 2024

Doları adım adım bilen Selçuk Geçer dolar için yeni tahminini açıkladı! Sosyal medya ayağa kalktı

Doları adım adım bilen Selçuk Geçer dolar için yeni tahminini açıkladı! Sosyal medya ayağa kalktı

Dolar tahminleriyle sık sık gündeme gelen Selçuk Geçer’in son dolar tahmini sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından tepkiyle karşılandı.



Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ( BDDK) tarafından sosyal medyada manipülatif açıklamalar yaptığı iddiasıyla hakkında soruşturma açılan ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar kuru için yeni tahminini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Dolar kurundaki hareketliğe gönderme yapan Selçuk Geçer, "Dolar 17,80 hayırlı olsun" şeklinde bir paylaşım yaptı. 

Geçer'in sözlerine takipçileri, "Hangi ülkede yaşıyorsun abi sen , hayırlı olmayan birşey için , hayırlı olsun diyorsun"  yanıtları geldi. 

Öte yandan  FED ile ilgili de görüşünü paylaşan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, "100 baz puan arttıracak dediğimde, hadi canım diyenlere… GELİYOR GELMEKTE OLAN " mesajını yazdı.

DOLAR 17,80 HAYIRLI OLSUN

"Dolar 17,80 hayırlı olsun " ifadelerini kullanan Selçuk Geçer'e bazı sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi. Vatandaşlar, "Ülkem battı ülkem hepimizin başı sağolsun" "Hangi ülkede yaşıyorsun abi sen , hayırlı olmayan birşey için , hayırlı olsun diyorsun" "Niye bu kadar mutlu oluyorsun kime faydası var bu durumun" gibi ifadeler kullandı.

Doları adım adım bilen Selçuk Geçer dolar için yeni tahminini açıkladı! Sosyal medya ayağa kalktı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön