16 / 05 / 2024

Doları adım adım bilen Selçuk Geçer dolar için yeni tahminini açıkladı! Sosyal medya ayağa kalktı

Doları adım adım bilen Selçuk Geçer dolar için yeni tahminini açıkladı! Sosyal medya ayağa kalktı

Dolar tahminleriyle sık sık gündeme gelen Selçuk Geçer’in son dolar tahmini sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından tepkiyle karşılandı.



BİR BAKARSIN BENZİN 60 LİRA OLMUŞ

Youtube hesabından da bir video paylaşan Selçuk Geçer, şöyle konuştu: "Birileri kur korumalıdan zenginleştiğini sanmasın. Kur korumalıdan gelen enflasyonla gider. Bugün kur korumalıdan alırsın, ufak yatırımcı olarak. Vay be ne para kazandık dersin. Ama bir bakarsın benzin 50-55-60 lira olmuş. Ağlarsın sonra. Türkiye para bulmakta daha da zorlanacak.

Türkiye ekonominin gerçekleriyle yüzleşip, ekonominin gerçeklerine dönmezse, para politikaları ile bu işi yönetmeye çalışır ise çok net şekilde biz de ne dolar yerinde durur ne enflasyon yerinde durur ne de biz yerimizde dururuz"

Doları adım adım bilen Selçuk Geçer dolar için yeni tahminini açıkladı! Sosyal medya ayağa kalktı

EDİTÖR NOTU: Bu haber 15 Temmuz 2022 tarihinde saat 01.10’da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 17,45 Türk Lirası, euro 17,48 Türk Lirası, altının gramı ise 960 Türk Lirası değerinde.

Her dediği çıkan ünlü ekonomist Özgür Demirtaş dolar ve euro için çok kötü haberi verdi

Ünlü ekonomist Şenol Babuşçu enflasyon rakamlarının nasıl düşürüleceğini açıkladı. Seçime kadar neler yapılacak

Ekonomist Kerim Rota ek döviz yaratmanın formülünü açıkladı. Bir yol daha var


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön