10 / 05 / 2024

Doları adım adım bilen Selçuk Geçer doların 25 lirayı göreceği tarihi açıkladı! Dolar alacaklar dikkat

Doları adım adım bilen Selçuk Geçer doların 25 lirayı göreceği tarihi açıkladı! Dolar alacaklar dikkat

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, son videosunda dolar kurunun 25 lirayı göreceğini iddia ederek tarih verdi.



DOLAR KASIM AYINDA 25 LİRA OLACAK

Selçuk Geçer, Eylül ayında dolar kurunun 20 lira olabileceğini, Kasım'da ise 25 liraya çıkacağını söyledi.

BENZİN 27 LİRAYSA ANLAYIN DOLAR DA 27 LİRA OLACAK

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ayrıca yükselen akaryakıt fiyatlarıyla ilgili "Bu ülkede benzin 27 liraysa anlayın ki döviz de oraya gidecek. Türkiye'deki fiyatlara bakınca aslında doların 20 liranın üzerine çıktığını gösteriyor"  dedi. Akaryakıta gelen son zamlarla fiyatlar 30 lirayı aşmıştı.

ALTININ ONS FİYATI 2300-2400 DOLARLARI GÖRECEK

Altın fiyatları ile ilgili de değerlendirme yapan ekonomist Geçer, "Altının ONS'u bir miktar geriliyor ama 1800'ün üzerinde ısrarla kalmaya devam ediyor. Dünyadaki tüm gelişmelere, faiz artırımlarına rağmen hatta ABD'nin agresif faiz arsh1xtvczs0wlumym0ra6tg.webptırmına rağmen altının ONS'u 1800 doların üstünde ısrarlı şekilde kalıyor. Bunun temel nedeni hala dünyadaki risklerin çok yüksek olması. Hala dünyada enflasyon endişeleri olması, resesyon ve stagflasyon endişelerinin olması. Dolayısıyla altının ONS'u bu yıl içinde bir rekor denemesi daha yapacak ve hatta bu kez rekoru kırıp 2300-2400 dolarları görecek” şeklinde konuştu.

Doları adım adım bilen Selçuk Geçer doların 25 lirayı göreceği tarihi açıkladı! Dolar alacaklar dikkat

EDİTÖR NOTU: Bu haber 22 Haziran 2022 tarihinde saat 01:51’de yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 17,35 Türk Lirası, euro 18,27 Türk Lirası, altının gramı ise 1.022 Türk Lirası değerinde.

Avrupa’daki o ülkede 100 bin lira maaşı duyan başvuruya koştu! İşte aranan meslek grupları ve şartlar

Piyasa Kahini İslam Memiş durdu durdu altın için son rakamı açıkladı! Altın almayı düşünenler dikkat

Benzin, motorin ve LPG’ye indirim gelecek mi? Araç sahiplerini üzen haber Meclis’ten geldi

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön