03 / 05 / 2024

Doları bırakın Euro'ya bırakın! Son durum şok edecek, fırtınalar koptu! İşte güncel euro/TL kuru...

Doları bırakın Euro'ya bırakın! Son durum şok edecek, fırtınalar koptu! İşte güncel euro/TL kuru...

Euro bugün kaç TL? Piyasalardaki durum ne? Euro'daki son verileri yakından izleniyor. 14 Ağustos Pazar günü piyasalardaki son dakika gelişmeleri neler? Euro kuru kaç TL? Euro kuru yeni güne nasıl başladı? İşte 14 Ağustos Pazar günü Euro kuruna dair merak edilen detaylar…



Euro, yükselecek mi? Euro kuru 14 Ağustos Cumartesi gününe nasıl başladı? Dolar son günlerde nasıl bir seyirm izliyor? Euro kurunda ABD enflasyon verisi beklentilerin altında açıklanmasının ardından Euro kurunda yaşanan artışla beraber bugün  18,46 TL seviyesinş gördü. Euro 14 Ağustos Pazar gününde ne kadar? Euro düştü mü yükseldi mi? İşte Euro fiyatında son dakika...

Euro/TL ne kadar? Euro kaç TL? 13 Ağustos 2022 Euro kuru...EURO BUGÜN NE KADAR? 14 AĞUSTOS 2022 SON DAKİKA EURO KURU... 

Döviz piyasasında son durum ne? Euro da dolar gibi 14 Ağustos 2022'de vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Euro 14 Ağustos Pazar gününü de merakla takip ediliyor.

Euro da dolar gibi yükselişine hız kesmeden devam ediyor. Dün Euro'nun alış fiyatı  18,35 TL iken satış fiyatı ise 18,47 TL'den işlem görüyor. Euro dün Euro alış fiyatı 18,39 iken satış fiyatı ise 18,46 TL olarak kaydedildi.

Euro/TL ne kadar? Euro kaç TL? 13 Ağustos 2022 Euro kuru...EURODA SON DAKİKA GELİŞMELERİ...

Dün 18,52 ile en yüksek seviyeye ulaşan Euro/TL kuru 18,51'den işlem görüyordu. Euro/dolar paritesi 1,031 olarak kaydedildi. 

Dün piyasada ABD enflasyon rakamları açıklandı ve enflasyon rekor seviyelerden geri döndü. Temmuz ayında tüm ülkenin tüketici fiyat endeksi (TÜFE) %8,5 arttı. Bu dönemde TÜFE'nin yıllık bazda %8,7 artması bekleniyor. Enflasyon rakamlarının  döviz kurları üzerindeki etkisi devam ediyor. Dolar iç piyasalarda prim yapıyor gibi görünse de dünya genelinde doların değeri düştü. Euro değer kazanıyor.

Dolarda neler oluyor? Bu haberi okumadan dolar almayın! 14 Ağustos 2022 dolar ne kadar?    

Altın fiyatlarında son dakika! Gören inanamadı! 1 gram bile altınınız varsa acilen bakın! 14 Ağustos 2022 altın fiyatlar

Akaryakıtta indirim sevinci kısa sürdü! Benzine zam geldi! BP, Opet, Total, Shell 14 Ağustos akaryakıt fiyatları

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön