29 / 04 / 2024

Doları bırakın Euro'ya koşun! Dolar çöküşte, euro rekora koşuyor!

Doları bırakın Euro'ya koşun! Dolar çöküşte, euro rekora koşuyor!

Döviz piyasasında yaşanan hareketlilik devam ediyor. Euro/TL, gün ortasında 17 liraya tırmandı. Bu şekilde Euro, 2022 senesinde ilk kez 17 liranın üzerine çıktı! Dolar/ TL kuru ise gün ortasından sonra düşüşe geçti.



Dolar/TL, aralıksız yükselişinden sonra neredeyse 16’yı aşarken euro/TL yeni haftanın ilk gününde 17 Türk Lirası'nın üzerine çıktı! Bu şekilde Euro, 20 Aralık 2021’den beri ilk kez 17 Türk Lirası'nın üzerine üzerine çıktı. Geçtiğimiz hafta 15.99’ları gören dolar/TL ise, bugün en yüksek seviye olarak 15,9720’ye kadar yükseldikten sonra düşüşe geçti!

Merkez Bankası tüm gözleri üzerine çekti! Euroda fırtına öncesi sessizlik Peki, dolar ve euroda son durum ne? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön