02 / 05 / 2024

Doları olanlar bu tarihte soğuk terler dökecek! İşte Piyasa Kahini İslam Memiş'in uykuları kaçıran o açıklaması!

Doları olanlar bu tarihte soğuk terler dökecek! İşte Piyasa Kahini İslam Memiş'in uykuları kaçıran o açıklaması!

Yaptığı isabetli tahminlerle dikkat çeken Finans analisti İslam Memiş, gündemden düşmeyen dolar kuru ile ilgili yine çok önemli açıklamalar yaptı. İşte Doları olanlara soğuk terler döktürecek o açıklamalar...



Avrupa Merkez Bankası'nın faizi yüzde 75 baz puan artırması piyasaları da resmen salladı. Verilen detaylara göre, yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan gram altın da yükselişine hız kesmeden devam ediyor.

Yine verilen bilgiye göre, dolar ve Euro’da yaşanan yükselişler yatırımcıların yüzünü güldürdü. Konu ile ilgili son dakika açıklamaları yapan ve Piyasa Kahini Finans analisti İslam Memiş, dolarla ilgili gelişmelere dikkat çekti ve “Gram altın pozitif ayrışıyor” dedi.

Doları olanlar bu tarihte soğuk terler dökecek! İşte Piyasa Kahini İslam Memiş in uykuları kaçıran o açıklaması!

Peki yaptığı tahminler tek tek tutan Piyasa İslam Memiş dolar kuru ile ilgili olarak neler dedi? Dolar kuru düşecek mi yoksa yükselecek mi? İşte merak edilen detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön