Ekonomi

Doları olanlar sarsılabilir! Bir anda 12 TL düşürülecek! İşte detaylar!

Dünya Gazetesi Yazarı Şeref Oğuz, dolarla ilgili ilginç bir iddia ortaya attı. İşte detaylar!Sonrasında ise hükümetin ekonomi politikası ile 12 TL seviyelerine kadar inen dolar 18 TL seviyelerine yeniden çıktı

Dolar, 18 Aralık 2021 gününde 18 TL’nin üzerine çıkmıştı. Sonrasında ise hükümetin ekonomi politikası ile 12 TL seviyelerine kadar inen dolar 18 TL seviyelerine yeniden çıktı. Bu konu ile ilgili ünlü ekonomist Dünya Gazetesi Yazarı Şeref Oğuz, dolarla ilgili ilginç bir tespit paylaştı.

TOKİ ev kuraları ne zaman çekilecek?

Yeni emekli maaşımı nasıl öğrenebilirim?

Geliri olmayan TOKİ'ye başvurabilir mi?

ABD dolar kozunu gösterdi taş üstünde taş kalmayacak. Remzi Özdemir ve Evren Devrim Zelyut’tan dolar borcu olanları korkutan bir açıklama. FED’in 23 Eylül faiz kararını açıkladılar. ABD dolar sopasını gösterdi taş üstünde taş kalmayacağı söylendi.

MERKEZ’İN ARKASINDAKİ DERİN EKONOMİ YÖNETİMİ!

Ülkemize yani bize döndüğümüzde Merkez Bankası paranın dümeninde fiilen olmadığından değil sözel, fiziki yönlendirmede bile bulunamıyor. Aslında bu deniyor ama güven oluşturamadığı için pek de ciddiye alınmıyor. Enflasyonu düşürmek için faizi yükseltme mesajı bir kenara faizi indirirken daha da ineceği mesajını verilmektedir. Enflasyon konusunda değindiğimizde enflasyon beklentileri yukarda tutuyor. Hal böyle olunca Merkez’in arkasındaki derin ekonomi yönetimi, fiskos ile “sözde sözel” yönlendirmeye başladı.