Ekonomi

Doları tir tir titreten gelişme! Perşembe günü kıyamet kopacak! Doları olanlar hemen gardınızı alın

Dolar/TL kurunun seyrini etkileyecek olan gelişme perşembe günü gerçekleşecek. Doları tir tir titreteceği düşünülen gelişmeden sonra dolar yükselecek mi, düşecek mi? dolar ne olacak merak ediliyor. Doları olanlar hemen gardınızı alın... Perşembe günü yaşanacak olan ekonomik gelişme dolar kuru üzerinde etkili olacak

Dolar kurunun seyrini etkileyecek olan gelişme perşembe günü gerçekleşecek. Perşembe günü yaşanacak olan ekonomik gelişme dolar kuru üzerinde etkili olacak. Şimiden yatırımcılar ve elinde doları olanlar dolar kurunun ne olacağını merak ediyor. Peki dolar ne olacak; dolar yükselecek mi yoksa düşecek mi? Doları olanlar hemen gardınızı alın... İşte tüm merak edilenler haberimizde...

DOLARI TİR TİR TİRETEN GELİŞME

Yurt içi piyasalarda tüm gözler Merkez Bankası'nın alacağı faiz kararına çevrildi. Bu gelişme dolar kuru üzerinde etkili olması bekleniyor. Doların seyri üzerinde etkili olacak gelişme heyecanla bekleniyor. 

Yatırımcıların odağında bu hafta Merkez Bankası tarafından açıklanacak olan faiz kararı yer alıyor. Yurt içi piyasalarda bu hafta Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi rekor kıraken gözler Merkez Bankası kararında olacak.

Piyasalarda heyacan yaratan faiz kararı  Perşembe günü saat 14:00'da açıklanacak.  Para Politikası Kurulu'nun (PPK) bu ayki toplantısına yönelik beklenti, haftalık repo faizinin yüzde 14,00 seviyesinde sabit tutulacağı yönünde.

FAİZLER SABİT

Merkez Bankası, 2021 yılı Eylül, Ekim, Kasım ve Aralık aylarında gösterge faizde toplam 500 baz puan indirim kararı alarak, yüzde 14 seviyesine çekmişti.

Banka, Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında beklentilere paralel olarak faizde herhangi bir değişikliğe gitmedi.


MERKEZ BANKASI DOLAR TAHİMİMİ AÇIKLADI: GARDINIZI ALIN!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Dolar kuru tahinini açıkladı. 
Banka, Piyasa Katılımcıları Anketi’nde dolar/TL kuru için yıl sonu ve 12 aylık tahminini paylaştı. Buna göre yıl sonu için dolar/TL kuru beklentisi bir önceki raporda 18,99 TL iken şimdi 19,65 seviyesine yükseldi.

PİYASALARDA SON DAKİKA

Dolar/TL cuma günü yüzde 0,06 değer kaybederek 17,9363'ten kapanmasının ardından bugün piyasaların açılışında 17,9634 seviyesinde işlem görüyor.

BIST 100 endeksi, cuma günü gerileyerek günü önceki kapanışının yüzde 0,15 altında, 2.864,25 puandan tamamladı.

Selçuk Geçer'den ''yok artık'' dedirten yeni dolar tahmini! Dolar 2 ay sonra bu kadar olacak! Herkes baksın...

Dolar 21 lira! Para piyasaları uzmanı Selçuk Geçer rakam verirken tarihini de açıkladı
Elinde dolar olanlar hemen bakın! Dolar yönünü belli etti mi? Son dakika dolar gelişmesi