Ekonomi

Doları yastık altı yapanlar bin pişman! Selçuk Geçer 40 TL uyarısı geldi! Doların pik seviyesi!

Dolarda yaşanan her gelişmeyi vatandaşlar ve yatırımcılar yakından takip ediyor. Doların yükselecek mi yoksa düşecek mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bu konuda ekonomist Selçuk Geçer, doların pik yapacağı seviyeyi açıkladı. İşte detaylar!Yeni yıla girilmesiyle beraber yükselişe geçen dolar kuru 18 TL seviyelerini geçmişti

Dolar alıp yatırım yapmak isteyenler kuru yakın merceğe aldı. Yeni yıla girilmesiyle beraber yükselişe geçen dolar kuru 18 TL seviyelerini geçmişti. Yaptığı tahminlerle dikkat çeken ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların pik yapacağı seviyesine dair bilgi verdi. Ekonomist, “Bu tarihe dikkat, 40 TL olacak” dedi.

 İşte haberin detaylar...

Dolar ile ilgili yaşanan son gelişmeler ve 18 Ocak 2023 tarihinde vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Yeni yılla beraber yukarı yönlü atağa geçen dolar kuru 18 TL seviyelerini geçti. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar da 'Dolar düşecek mi, yükselecek mi?' sorularını sormaya devam ediyor. Piyasadaki son durum hakkında bilgi veren ünlü ekonomist Selçuk Geçer, bu yıl doların fırlayacağının müjdesini verdi. Dolar biriktirenler dikkat! Selçuk Geçer 40 TL olacak deyip tarih verdi. İşte Selçuk Geçer'in dolara dair yaptığı tahmin...

ELİNDE DOLAR OLANLAR AMAN DİKKAT! SELÇUK GEÇER BEKLENEN O TARİHİ VERDİ!

ABD Merkez Bankası'nın (FED) enflasyona karşı adım attığı faiz artışları ve Çin'de koronavirüsün yeniden artışa geçmesi piyasalarda tedirginliğe sebep olmuş halde. Bilhassa FED'den gelen sıkı para politika uygulamaları doların güçlenmesine neden olurken, iç piyasada dolar kuru 18 TL seviyelerini açmış durumda. Vatandaşlar da en iyi yatırım aracının altın mı ya da dolar mı olduğunu sorguluyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, öyle bir tahminde bulundu ki elinde tutmayan bin pişman olacak.

SAKIN SATMAYIN: 12 TL BİRDEN...

Dolar kurunda yaşanan yükselişleri analiz eden ünlü ekonomist Selçuk Geçer, bu yıl doların fırlayacağını söyledi. Bunu yapmayanların da bin pişman olacağını belirtti.

40 TL'YE KADAR ÇIKACAK!

Ekonomist konuşmasının devamında dolar için beklediği seviyeyi açıklayan Selçuk Geçer, dolar fiyatlarının bu yıl 40 TL’ye kadar yükselebileceğini de söyledi. Dolarını bozdurmak isteyen vatandaşların bir süre daha beklemesini söyleyen ünlü ekonomist, yatırım yapmayan vatandaşların ise üzüleceğini kaydetti.

Bu yılın yatırım aracı! Gram altın fiyatlarını belirleyen ayrıntı! 2023 için açıklamalar peş peşe geldi!

EYT’de emeklilik başvurusu e-Devlet üzerinden nasıl yapılır?