05 / 05 / 2024

Doları yıllar önce bilen ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan herkesin merak ettiği GES ile ilgili kritik açıklama

Doları yıllar önce bilen ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan herkesin merak ettiği GES ile ilgili kritik açıklama

Hazine ve Maliye Bakanlığı, gelire endeksli devlet iç borçlanma senedi ihraç edileceğini açıklamasının ardından ekonomi profesörü Özgür Demirtaş'tan dikkat çeken yorum geldi.



Konuyla ilgili tartışmalar hâlâ devam ederken bir açıklamada ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan geldi. Kişisel Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Demirtaş, şu ifadeleri kullandı:

İşe yaramaz. Ekonomik problemleri çözmez. Zaman kaybı. Her zamanki gibi Zihni Sinir proje. Her zamanki gibi yandan dolanma. Çalışmaz… Türkiye’nin acilen ekonomik kurallara geri dönmesi, Merkez Bankasını bağımsız hale getirmesi ve yapısal reformlara girişmesi lazım.

Doları yıllar önce bilen ünlü ekonomist Özgür Demirtaş tan herkesin merak ettiği GES ile ilgili kritik açıklama

EDİTÖR NOTU: Bu haber 11 Haziran 2022 tarihinde saat 00.03’de yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 17,12  Türk Lirası, euro 18,00 Türk Lirası, altının gramı ise 1.029,68 Türk Lirası değerinde.

Kredi kartı kullananlar aman dikkat! Asgari ödeme tutarı değişti. BDDK açıkladı

Altın piyasasının kurtları gram altının 1400 liraya ne zaman çıkacağını açıkladı! Kuyumcudan al haberi

Ünlü ekonomist İbrahim Kahveci doların yükselmesinin asıl sebebini açıkladı! Çok özel şifreler içeriyordu


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön