Ekonomi

Doların 10 gün sonra geleceği rakam! Analistler uyardı! Görmeyen kalmasın, acilen bakın!

Merkez bankasının faiz kararının etkisi piyasada hala gözlemlenirken analistler doların 10 gün sonra geleceği rakamı açıkladı. Dolar ve altın için yatırımın tam zamanı olduğunun altını tekrar tekrar çizen analistler vatandaşları uyardı. Peki, dolar 10 gün sonra kaç TL olacak?Dolar ve altın için yatırımın tam zamanı olduğunun altını tekrar tekrar çizen analistler vatandaşları uyardı

Merkez bankasının faiz kararının etkisi piyasada hala gözlemlenirken analistler doların 10 gün sonra geleceği rakamı açıkladı. Dolar ve altın için yatırımın tam zamanı olduğunun altını tekrar tekrar çizen analistler vatandaşları uyardı. Birçok kişi; dolar hakkında soru işaretleri ile boğuşurken beklenen açıklama geldi. Analistler, doların yeni haritasını açıkladı. Peki, dolar 10 gün sonra kaç TL olacak?

DOLARIN 10 GÜN SONRA GELECEĞİ RAKAM! EYLÜL'DE YENİ REKORUNU MU KIRILACAK

Dolar geçtiğimiz sene 18.4 seviyelerine çıkarak rekor kırmıştı. Şimdilerde kapalı çarşıda civarında işlem gören dolar analistler tarafından ortaya atılan iddialara göre 10 gün sonra 20 lirayı test edecek. Dolar 20 lirayı görünce tarihi rekor kırılmış olacak. Türkiye'nin önde gelen analistleri doların düşüş yaşamayacağı konusunda neredeyse hem fikir. Dolar düşüş yaşasa bile bu durum kalıcı olmayacak. Dolarda elbet ufak çağlı düşüşler olacağını söyleyen analistler genel tabloya bakıldığında bunun bir şey ifade etmediğini hatırlattı.

SENE SONU İÇİN HERKES FARKLI BİR SEVİYE VERİYOR!

Doların çok konuşulan adamı; Selçuk Geçer, doların Eylül'de 20 lirayı göreceğini belirtmişti. Geçer; ardından doların Kasım ayında 25 lira olacağını duyurmuştu. Selçuk Geçer, sene sonunda ise 35 TL'nin mümkün olduğunu vurguladı.

İSLAM MEMİŞ DOLAR KONUSUNDA TEMKİNLİ

Altında nokta atışları ile hafızalarda yer edinen İslam Memiş, doların sene sonunda 21 lira ve 25 lira aralağında değişeceğini belirtti. Dolar konusunda temkinli olan Memiş, doların yatırım aracı olarak görülmemesi gerektiğini de söyledi.

İşte 26 Ağustos 2022 dolar kuru...

DOLAR YAKINDAN İZLENİYOR

Doların alış fiyatı güne 18.19 TL'den başlarken satış fiyatı 18.23 TL olarak kaydedildi. Euro alış fiyatı 18.09 TL, satış fiyatı ise 18.15 TL bandından işlem görüyor. 

Gram altın 1.500 TL, dolar 30 TL olacak! Selçuk Geçer tarihi resmen açıkladı! İlk görenler kazanacak! Çabuk bakın

Dolar yıl sonunda ne olacak? Euro değer kaybedecek mi?

Dolar ve altının vadesi mi doluyor? Nefesler kesildi! Herkes yatırımını buna yapıyor! Sabreden kazanır