06 / 05 / 2024

Doların 12 gün sonra göreceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Bomba patlamadan, hemen bakın!

Doların 12 gün sonra göreceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Bomba patlamadan, hemen bakın!

Döviz piyasasında endişeli hava devam ederken, vatandaşlar doların göreceği rakamı araştırmaya başladı. Vatandaşlar, sıradaki hamlesini planlamak için araştırma yaparken, Analistler doların 12 gün sonra geleceği rakamı açıkladı. Analistler peş peşe açıkladı! Bomba patlamadan, hemen bakın.



SELÇUK GEÇER 25 TL OLACAK DEMİŞTİ!

Dolar yorumları ile merak uyandıran Selçuk Geçer, doların Eylül ayında 20 lira olacağını ve bu seviyede tutunması durumunda Kasım'da ise 25 lirayı zorlayacağını söylemişti.

İSLAM MEMİŞ SENE SONU 21 OLUR DEDİ!

Doları yatırım aracı olarak görmediğini tekrar tekrar söyleyen İslam Memiş, doların ancak sene sonunda 21 lira olacağını düşündüğünü açıklamıştı.

DOLAR VE EURO'DA SON DURUM

Doların yükselişinin ardından vatandaşlar piyasaları yakından izliyor. Dolar kuru alış fiyatı bügüne 18 lira 32 kuruştan, satış fiyatı ise 18 lira 38 kuruş seviyesinden başladı. Şu dakikalar itibari ile doların alış fiyatı 18 lira 26 kuruş, satış fiyatı ise 18 lira 33 kuruş bandından işlem görüyor. Euro satış fiyatı 18 lira 41 kuruş olurken, alış fiyatı 18 lira 30 kuruş olarak kaydedildi. Euro/Dolar paritesi ise 1.00 seviyelerinde. 

Ailelere müjde! Halkbank az önce açıkladı! Başvuran herkese anında hediye! Hemen bakın, kaçırmayın!

Milyonlarca kişiye müjde! 22 Eylül'de son buluyor! Paralar anında iade! Görmeyen, duymayan kalmasın!

1.150 TL-7.200TL ödeme yapılıyor! Hemen başvuran kapıyor! Paralar hesaplara yatmaya başladı! Hala geç değil! 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön