27 / 04 / 2024

Doların 3 ay sonra göreceği rakam! Analistler açıkladı: Fırtına çok yakın! 

Doların 3 ay sonra göreceği rakam! Analistler açıkladı: Fırtına çok yakın! 

Dolar ve altın piyasasında tam gaz devam ederken vatandaşlar sene sonunda doların göreceği rakamı merak ediyor. Gittikçe güç kazanan doların 3 ay sonra yani sene sonunda geleceği rakam belli halk ile paylaşıldı. Analistlerden kritik açıklamalar peş peşe geldi.



Dolar ve altın piyasasında tam gaz devam ederken vatandaşlar sene sonunda doların göreceği rakamı merak ediyor. Piyasalarda hakim olan hareketli hava yatırımcıların aklını başından aldı, Analistlerden kritik açıklamalar peş peşe geldi. Dolar bozdurmayı aklından bile geçirenler buraya bakmadan nefes bile almayın!

Gittikçe güç kazanan doların 3 ay sonra yani sene sonunda geleceği rakam belli halk ile paylaşıldı. Analistlerden ardı arkası gelmeyen flaş açıklamalar geldi.

Doların son zamanlarda yaşananlardan sonra en az yüzde on fiyatlanacağıı açıklayan analistler de euronun doların altına kalacağını belirtti. Mevcut piyasada Türk Lirası bakımından ince bir ip üzerinde cambazlık yapan doların sene sonunda göreceği rakam paylaşıldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön