09 / 05 / 2024

Doların 3 ay sonra göreceği rakam! Analistler açıkladı: Fırtına çok yakın! 

Doların 3 ay sonra göreceği rakam! Analistler açıkladı: Fırtına çok yakın! 

Dolar ve altın piyasasında tam gaz devam ederken vatandaşlar sene sonunda doların göreceği rakamı merak ediyor. Gittikçe güç kazanan doların 3 ay sonra yani sene sonunda geleceği rakam belli halk ile paylaşıldı. Analistlerden kritik açıklamalar peş peşe geldi.



3 AY SONRA DOLARI OLAN KÖŞEYİ DÖNECEK!

Analistler yıl sonunda doların en az 1 lira fazla ise 25 lira olacağını söylüyor. Analistler doların 3 ay sonra göreceği rakam konusunda farklı rakamlar verse de düşüş olmayacağını söylüyor. 

İSLAM MEMİŞ SENE SONUNDA 21 TL OLACAK DİYOR!

Dolara her zaman mesafeli yaklaşan İslam Memiş, doların yıl sonunda 21 lira seviyelerini göreceğini kaydetti.

SELÇUK GEÇER 35 TL BİLE OLUR DİYOR!

Yazdığı kıyamet senaryoları ile heyecanlandıran Selçuk Geçer, doların sene sonunda 30 ve 35 lira seviyelerini göreceğini belirtiyor. Ayrıca Geçer, 60, 70 TL gibi seviyelerin geleceğini söylemişti fakat bu rakamlar içimn bir tarih vermedi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön