09 / 05 / 2024

Doların 22 gün sonra göreceği rakam! Dolar 18 değil 20 değil o rakamı görecek! Analistler peş peşe açıkladı! Koşun bakın

Doların 22 gün sonra göreceği rakam! Dolar 18 değil 20 değil o rakamı görecek! Analistler peş peşe açıkladı! Koşun bakın

Dolarda yaşanan hareketlilik sonrası piyasalarında ne olacağı yakından takip ediliyor. Vatandaşlar ne yapacağını şaşırırken, analistler doların 22 gün sonra geleceği rakamı açıkladı! Dolar 18 değil 20 değil o rakamı görecek! Analistler peş peşe açıkladı! Acilen koşun bakın, keşke demeyin.



DOLAR VE EURO MERAKLA TAKİP EDİLİYOR

Doların yükselişinin ardından vatandaşlar piyasaları yakından izliyor. Dolar kuru alış fiyatı bügüne 18 lira 32 kuruştan, satış fiyatı ise 18 lira 40 kuruş seviyesinden başladı. Şu dakikalar itibari ile doların alış fiyatı 18 lira 32 kuruş, satış fiyatı ise 18 lira 38 kuruş bandından işlem görüyor. Euro satış fiyatı 18 lira 31 kuruş olurken, alış fiyatı 18 lira 21 kuruş olarak kaydedildi. Euro/Dolar paritesi ise 0.99 seviyelerinde. 

Mutfak tüpüne indirim müjdesi! Büyük tüpün fiyatı 38 TL birden düştü! Aygaz, İpragaz, Mogaz 8 Eylül 2022 fiyat listesi.

Altında düşüş kalıcı değil! Analistler peş peşe açıkladı! Yıl sonunda o rakamı görecek! Şimdi bakın, sonra üzülmeyin!

Doların 4 ay sonra geleceği rakam! Dolar 21 değil 30 değil o rakamı görecek! Hemen bakmayan, bin pişman!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön