09 / 05 / 2024

Doların 22 gün sonra göreceği rakam! Dolar 18 değil 20 değil o rakamı görecek! Analistler peş peşe açıkladı! Koşun bakın

Doların 22 gün sonra göreceği rakam! Dolar 18 değil 20 değil o rakamı görecek! Analistler peş peşe açıkladı! Koşun bakın

Dolarda yaşanan hareketlilik sonrası piyasalarında ne olacağı yakından takip ediliyor. Vatandaşlar ne yapacağını şaşırırken, analistler doların 22 gün sonra geleceği rakamı açıkladı! Dolar 18 değil 20 değil o rakamı görecek! Analistler peş peşe açıkladı! Acilen koşun bakın, keşke demeyin.



20 senenin ardından yeniden 110 seviyesini aşarak merak dolar, Avrupa'yı avcuna alan enerji kriziyle güç kazandı. Analistler doların en az yüzde 10 fiyatlanacağını düşünüyor.

DOLAR 22 GÜN SONRA O RAKAMI GÖRECEK!

Analistler doların 22 gün sonra geleceği rakamı açıkladı. Analistler doların yükseleceği konusunda hem fikir olsa da geleceği seviye konusunda karasız. Analistlere göre; dolar 22 gün sonra 21 lira ve 25 lira seviyelerinde olacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön